20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συγχαρητήρια Κωστούρου στην Γιαννοπούλου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος εκφράζει τα συγχαρητήριά του στην αθλήτρια Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, για την κατάκτηση της 2ης θέσης  στους Βαλκανικούς Αγώνες κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη.

Στο μήνυμα  του ο κ. Δημήτρης Κωστούρος αναφέρει:

Αγαπητή Κωνσταντίνα

Για μια ακόμη  εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την νέα σου, πολύ σημαντική, διάκριση στους Βαλκανικούς Αγώνες κλειστού στίβου, στην Κωνσταντινούπολη. Η νίκη αυτή, έρχεται να ανταμείψει τους κόπους σου, ενώ παράλληλα αποτελεί για όλους εμάς – όλους τους Ναυπλιώτες, ξεχωριστή τιμή. Για μια ακόμη φορά μας κάνεις ιδιαίτερα περήφανους γιατί  έσπασες τη «ρουτίνα» των διακρίσεων σου σε Πανελλήνιο επίπεδο και προχωράς. Θέλεις να φτάσεις ακόμα πιο ψηλά, και σου το εύχομαι.

Κωνσταντίνα να έχειςπάντοτε επιτυχίες στη ζωή σου (εντός κι εκτός στίβου) και να ανεβαίνεις στο ψηλότερο σημείο του βάθρου των νικητών εκπροσωπώντας επάξια και την γενέτειρα πόλη σου.

Περισσότερα Άρθρα

Τον Σεπτέμβριο ο Κολοκοτρώνειος δρόμος

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο 25ος «Κολοκοτρώνιος Δρόμος» (απόστασης 10 χλμ.) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024, το πρωί (9:30) στην Τρίπολη. Κέντρο των εκδηλώσεων θα είναι η πλατεία Άρεως όπου θα αποτελέσει την αφετηρία και τον τερματισμό του Αγώνα. Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί για τους […]

Βαριά “καμπάνα” για το ματς με τον Παναργειακό, στον Αλ.Κούγια!

Το ματς εκείνο ήταν επεισοδιακό.  Όχι τόσο για το αγωνιστικό του μέρος οσο για τον “πόλεμο ανακοινώσεων” που προκάλεσε τις επόμενες ημέρες. Την αρχή έκανε η Κόρινθος,  ο πρόεδρος Αλέξης Κούγιας υπέγραψε μια οξύτατη ανακοίνωση εναντίον της ομάδας του Άργους, σε μια φιλοσοφία ανακοινώσεων που γενικά έχει υιοθετήσει θεωρόντας οτι η ομάδα του αδικείται με […]