19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συγχαρητήρια πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας στον Πετρούνια για το 5ο χρυσό μετάλλιο στην Ενόργανη

Με ανάρτησή της στο Twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του πέμπτου χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ελβετία, σημειώνοντας ότι “χρόνια τώρα εξακολουθεί να μας κάνει υπερήφανους”.

«Ο Ολυμπιονίκης και πολλές φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το πέμπτο χρυσό του μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ελβετία. Θερμά συγχαρητήρια στον εξαιρετικό αθλητή μας, που χρόνια τώρα εξακολουθεί να μας κάνει υπερήφανους», αναφέρει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Λίγο νωρίτερα, τα συγχαρητήριά του στον Λευτέρη Πετρούνια είχε εκφράσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω του δικού του λογαριασμού στο twitter κάνοντας λόγο για “τεράστια διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό, από έναν πραγματικά μεγάλο αθλητή και άνθρωπο”.

“Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, μας κάνεις περήφανους”, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Τα συγχαρητήριά του στον Λευτέρη Πετρούνια εξέφρασε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

«Ένας πραγματικός θρύλος για τον ελληνικό αθλητισμό. Θερμά συγχαρητήρια για το 5ο ευρωπαϊκό χρυσό στον Λευτέρη Πετρούνια», έγραψε ο κ. Τσίπρας.

“Άλλη μια κορυφαία διάκριση για τον «άρχοντα των κρίκων». Λευτέρη Πετρούνια μας κάνεις περήφανους και γράφεις ιστορία. Θερμά συγχαρητήρια”, τόνισε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

“Πολλά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια που για πέμπτη φορά κατακτά την κορυφή της Ευρώπης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στη Βασιλεία της Ελβετίας. Μεγάλη διάκριση για έναν μεγάλο αθλητή που συνεχίζει σε μια δύσκολη χρονιά την προσπάθεια για το πολυπόθητο εισιτήριο που οδηγεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία”, σημειώνει το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.

Περισσότερα Άρθρα

Μαραθώνιος Αθήνας 2021: Ο 90χρονος κ. Στέλιος τα κατάφερε!

Ο Στέλιος Πρασσάς, ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής του 38ου ΑΜΑ τερμάτισε και το χάρηκε, όπως κάνει πάντα, μαζί με τα εγγόνια του. Χωρίς αμφιβολία ήταν μια από τις ιδιαίτερες στιγμές του αγώνα με τον 90χρονο, κ. Στέλιο να περνάει τη γραμμή του τερματισμού. Στην αφετηρία του Αυθεντικού Μαραθωνίου, ο 90χρονος είχε πει ότι: «θα προσπαθήσουμε να […]

5ο Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες του 5ου Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα, που διοργανώνεται στις 26, 27 & 28 Μαΐου 2023 στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας για 5η χρονιά. Παράλληλα, πραγματοποιείται στον ίδιο χώρο η κλαδική έκθεση 8ο Φεστιβάλ ελαιόλαδου και ελιάς και Πανελλήνιο συνέδριο με θέμα «Η επόμενη μέρα στον ελαιοκομικό τομέα της Ελλάδας», ενώ […]