20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (5.3.2021) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (5.3.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (5.3.2021) το πρωί, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 60χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για απάτη.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (5.3.2021) το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Εντάλματα Σύλληψης Συνελήφθη, χθες (5.3.2021) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για σύσταση, συμμορία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και ληστεία.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα και τα βεγγαλικά Συνελήφθη, χθες (5.3.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα, -25- φυσίγγια και -1- αυτοσχέδιο βεγγαλικό- βαρελότο.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (5.3.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 24 και 34 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατά το χρονικό διάστημα από 3.3.2021 έως 5.3.2021 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας αφαίρεσαν από δύο (2) αγροκτήματα ημεδαπών, συρμάτινες περιφράξεις, οι οποίες βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Τζακ ποτ στο Τζόκερ

Χωρίς νικητή στην πρώτη κατηγορία ολοκληρώθηκε η χθεσινοβραδινή κλήρωση του Τζόκερ. Αντίθετα, στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν 2 δελτία που κερδίζουν από 100.000 ευρώ. Οι τυχεροί αριθμοί στη χθεσινή κλήρωση είναι οι εξής: 19, 26, 29, 33, 35 και τζόκερ ο αριθμός: 14.