17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (27.6.2021) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, τέσσερις (4) ημεδαποί, τρεις 24χρονοι και 25χρονος, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, σήμερα (28.6.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8,8- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, σήμερα (28.6.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (27.6.2021) το βράδυ, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 25χρονος ημεδαπός και 32χρονος αλλοδαπός , γιατί στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

 

Περισσότερα Άρθρα

Είκοσι χρόνια χωρίς τον Ντίνο Ηλιόπουλο, τον φανταστικό «κλόουν» που αγάπησαν οι Έλληνες

Ήταν ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της μεταπολεμικής εποχής, μίας θαυμαστής γενιάς που έφτιαξε τον μύθο του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, παρότι τα μέσα ήταν ελάχιστα, τα σενάρια λειψά, οι περισσότεροι σκηνοθέτες χωρίς την απαραίτητη επάρκεια, αλλά και μιας σημαντικής περιόδου που γέμιζαν τα θέατρα καθημερινά, με γέλια και συγκίνηση. Ο Ντίνος Ηλιόπουλος, αυτός ο […]

Παράταση στο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και στο Επίδομα Στέγασης

Έως 31.5.2020 παρατείνεται η καταβολή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ) και του Επιδόματος Στέγασης σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Εργασίας με στόχο τη διευκόλυνση των δικαιούχων καθώς δεν χρειάζεται να υποβάλουν εκ νέου αίτηση ύστερα από απόφαση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιας για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνας Μιχαηλίδου. […]