Συλλήψεις σε Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για τα κατά περίπτωση αδικήματα παράβασης των νομοθεσιών για τα όπλα και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) Συνελήφθη, χθες (16.4.2024) το βράδυ, στο Άργος, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άργους-Μυκηνών, 18χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε αναδιπλούμενο σουγιά, με μήκος λάμας -7- εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο 18χρονος οδηγούσε όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (16.4.2024) το πρωί, στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, για πλαστογραφία.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (16.4.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (16.4.2024) το βράδυ, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 17χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν -2- αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, αντίστοιχα, για κλοπή.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (16.4.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα,  εισήλθε σε κατάστημα και αφαίρεσε χρήματα και κάρτα τραπέζης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή Συνελήφθησαν, σήμερα (17.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, -2- ανήλικοι ημεδαποί, γιατί κατελήφθησαν να οδηγούν δίκυκλη μοτοσυκλέτα, η οποία όπως προέκυψε είχε κλαπεί την 16.4.2024 από τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος. Ανωτέρω μοτοσυκλέτα κατασχέθηκε αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Επιπλέον, όπως προέκυψε οι ανωτέρω ανήλικοι, την 16.4.2024, είχαν διαπράξει ακόμη -1- περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (16.4.2024) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Καλαμάτας, για διακεκριμένη κλοπή. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο 19χρονος δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

 

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα