Συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (3.4.2024) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, ανήλικη ημεδαπή, γιατί αφαίρεσε από κατάστημα -16- ζεύγη υποδημάτων, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της και αποδόθηκαν.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, σήμερα (4.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, -2- ημεδαποί, ηλικίας 44 και 49 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, -1- περίπτωση κλοπής σε κατάστημα, που έγινε την 2.4.2024, στην Κόρινθο. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (3.4.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Ευρώτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 28χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, μαζί με άγνωστο συνεργό του, αφαίρεσαν από ανασφάλιστο όχημα -1- κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Επιπλέον, όπως προέκυψε, την 21.3.2024, οι δράστες είχαν διαπράξει ακόμη -1- περίπτωση κλοπής σε όχημα.

Σχετικά

Advertisment
Advertismentspot_img

Περισσότερα