19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (8.9.2021) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 26χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και περί αθλητισμού Συνελήφθη, χθες (8.9.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν, συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -15- γραμμαρίων, έλαιο κάνναβης, συνολικού βάρους -10- γραμμαρίων, μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, -30- αναβολικά δισκία και -4- συσκευασίες περιέχουσες από μία αμπούλα με αναβολική ουσία. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (8.9.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, (τύπου σοκολάτα), η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Περισσότερα Άρθρα

Σπυριδούλα Σπανού: Βελτιώσεις σε αντιπλημμυρικά έργα και οδοποιία

Η νέα αντιδήμαρχος του Δήμου Άργους – Μυκηνών Σπυριδούλα Σπανού, βρέθηκε σήμερα στη Νέα Κίο και αναφέρθηκε στα έργα, αντιπλημμυρικά και οδοποιίας που γίνονται αυτή την εποχή σε όλο το Δήμο.

Επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου αύριο στη Νέα Κίο

Την Αργολίδα θα επισκεφθεί αύριο Κυριακή 7 Νοεμβρίου ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός, ως υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, θα βρεθεί στις 12 το μεσημέρι σε συνάντηση φίλων και υποστηρικτών του, στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου.