17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία, Μεσσηνία


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (2.10.2020) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 40χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Λευκάδας, για απάτη και πλαστογραφία.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (2.10.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 18χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, χθες (2.10.2020) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με άγνωστους συνεργούς του, προσπάθησαν να εισέλθουν σε οικία ημεδαπού, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό

Σήμερα (3.10.2020) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 43ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, Κορινθίας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 34χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο και στη συνέχεια ανετράπη στη θάλασσα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (2.10.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και εξάρτημα πολεμικών τεχνών, τύπου «νουντσάκου», τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (2.10.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 35χρονος ημεδαπός και 21χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχαν τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (2.10.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αιγαίου, για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε κυλικείο ημεδαπού, που είχε γίνει την 1.10.2020 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας, 20 και 40 ετών αντίστοιχα, για κλοπή.

Περισσότερα Άρθρα

Χαρδαλιάς: Ξεχάστε την αποκλιμάκωση των μέτρων

Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι τις 27 Απριλίου, όσον αφορά στα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού, όπως ξεκαθάρισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε ότι “τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Το τονίζουμε γιατί έχει αναπτυχθεί συζήτηση για αποκλιμάκωση των μέτρων. Μετά τις 27 Απριλίου […]

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (8.9.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν -6- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών. Συνελήφθη ένα (1) άτομο για […]