20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία, Μεσσηνία


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, χθες (10.4.2020) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 38χρονος αλλοδαπός, γιατί διέρρηξε οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι, διότι έγινε αντιληπτός.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (10.4.2020) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 33χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε -5- ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (10.4.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 61χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε, μία ξύλινη ράβδο (γκλοπ), συνολικού μήκους -50- εκατοστών και έναν (1) σουγιά με μήκος λάμας -9- εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους- Μυκηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Εξιχνίαση τριών περιπτώσεων κλοπής τροχοφόρων

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, τρείς (3) περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων μοτοποδηλάτων, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 10.12.2019 έως την 15.3.2020, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος πέντε (5) ημεδαπών και ενός (1) αλλοδαπού, ανηλίκων, για κλοπές τροχοφόρων.

Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (10.4.2020) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν: α) απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για ναρκωτικά και β) απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για επιταγές.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (10.4.2020) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -1- πιστόλι, -1- γεμιστήρα, -8- φυσίγγια και -9- κάλυκες, τα οποία κατείχε παράνομα.

Περισσότερα Άρθρα

Απαγορευμένα τα μολύβδινα σκάγια σε όλους τους Ευρωπαϊκούς υγρότοπους

Η χρήση μολύβδινων σκαγιών εντός και περιμετρικά των υγροτόπων είναι πλέον επίσημα παράνομη σε 30 χώρες σε όλη την Ευρώπη. Η σχετική απαγόρευση τέθηκε σε ισχύ στις 15 Φεβρουαρίου 2023, μετά από διετή περίοδο που είχε δοθεί σε 27 κράτη-μέλη της ΕΕ, καθώς και στην Ισλανδία, τη Νορβηγία και το Λιχτενστάιν προκειμένου να ληφθούν έγκαιρα όλα τα απαραίτητα […]

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος υποδέχτηκε στο Ναύπλιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Στα πλαίσια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αργολίδα, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος παρευρέθηκε την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 στον κόμβο της Αρχαίας Νεμέας στα Δερβενάκια όπου υπογράφηκε η σύμβαση για το σημαντικό οδικό έργο της σύνδεσης της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο Α7. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ 2021 – 2027 […]