13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απάτη Συνελήφθη, χθες (7.12.2020), στο Λεβίδι Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, προσπάθησε να αποσπάσει από ημεδαπό, χρήματα, με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (7.12.2020) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 65χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς για πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και παράνομη διακίνηση μεταναστών.
Εξιχνίαση τεσσάρων (4) διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και απόπειρα κλοπής Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών και μία (1) απόπειρα κλοπής σε οικίες, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από 13.10.2019 έως και την 5.5.2020, αντίστοιχα στη Νεμέα Κορινθίας και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Νεμέας Κορινθίας και Άργους-Μυκηνών Αργολίδας. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 18, 33 και ανηλίκου, αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και απόπειρα κλοπής.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών Συνελήφθησαν, προχθές (6.12.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, τρείς (3) ημεδαποί, 45χρονος και δύο (2) ανήλικοι, αντίστοιχα, γιατί, αρχικά, διέρρηξαν όχημα και αφαίρεσαν εργαλεία και χρήματα, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν από κατάστημα- πρατήριο άρτου, φιάλες οινοπνευματωδών και αναψυκτικών ποτών, ενώ μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Όπως προέκυψε, ο 45χρονος στερούνταν άδεια ικανότητα οδηγήσεως. Επιπλέον, κατηγορείται μία (1) 40χρονη ημεδαπή μητέρα του ανηλίκου για παραμέληση της εποπτείας του. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Περισσότερα Άρθρα

Ξεκίνησαν οι εορτασμοί για την γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας στην 120 ΠΕΑ

Ο εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελου Μιχαήλ, θα είναι πενταήμερος φέτος στην Καλαμάτα και θα διαρκέσει από το Σάββατο 4 έως και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου. Στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις: Έως και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023, θα λειτουργεί στατική και φωτογραφική έκθεση αεροσκαφών και οπλικών συστημάτων […]