17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αρκαδία, Κορινθία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (24.7.2021) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, δύο (2) ανήλικες ημεδαπές, γιατί αφαίρεσαν, από σουπερμάρκετ, προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Για την ίδια υπόθεση, αναζητούνται δύο (2) ημεδαποί, 42χρονος και 43χρονη, γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (24.7.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 30χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκαν -4- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (24.7.2021) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 39χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -7,9- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (24.7.2021) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί προχθές (23.7.2021) το απόγευμα, εισήλθε σε αύλιο χώρο οικίας ημεδαπού και αφαίρεσε χάλκινο καζάνι. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

Περισσότερα Άρθρα

«Τα Συντάγματα του Αγώνα»: Επιστημονικό Συνέδριο στο Ναύπλιο (19-20 Νοεμβρίου 2022)

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση του Ναυπλίου, ο Δήμου Ναυπλιέων, το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας διοργανώνουν Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο «Τα Συντάγματα του Αγώνα: Ιδεολογικές, πολιτικές και θεσμικές καταβολές και επιδράσεις», καθώς η Αργολίδα είναι σε σημαντικό βαθμό η μήτρα (και) αυτής […]

Ο κορονοϊός ανέβαλε τις εκλογές στους συνταξιούχους ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ Ναυπλίου

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ Ναυπλίου κ Περιχώρων ενημερώνει τα μέλη του οτι μετα την κοινη υπουργικη αποφαση ΦΕΚ 724/8-3-20208 συμφωνα με την οποια απαγορευονται οι εκδηλωσεις και οι συγκεντρωσεις εως 5/4/2020 αρθρο 2 & 3 και στους διοργανωτες επιβαλεται ποινη 2 ετων ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ επ αοριστον οι εκλογικες διαδικασιες που ειχαν ανακοινωθει για τις 29/3/2020 κ […]