17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Κορινθία και Λακωνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (2.2.2021) το μεσημέρι, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήμα Ξυλοκάστρου, 45χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για κλοπή και αντίσταση.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (2.2.2021) το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήμα Σικυωνίων, 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (2.2.2021) το πρωί, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 29χρονη ημεδαπή, γιατί στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

 

Περισσότερα Άρθρα

Ημέρα Φιλελληνισμού & Διεθνούς Αλληλεγγύης σε Ναύπλιο και Τρίπολη

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας Φιλελληνισμού & Διεθνούς Αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθούν στην Τρίπολη & το Ναύπλιο την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Παναγιώτης Ε. Νίκας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023   Τρίπολη 10.30 Εκδήλωση απότισης Φόρου Τιμής προς τους Φιλέλληνες, στο χώρο των προτομών του Έντουαρντ Έβερετ και του Σάμιουελ Χάου (έμπροσθεν […]

Ο εορτασμός του Αγίου Φανουρίου στο Άργος

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ «Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ» ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ Την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 εορτή του Αγίου Φανουρίου, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Αικατερίνης στο Άργος όπου το δεξιό κλίτος είναι αφιερωμένο στον Άγιο Φανούριο. Την παραμονή της εορτής ημέρα Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 και ώρα 7.30μ.μ. θα ψαλεί ο Μέγας Εσπερινός μετά αρτοκλασίας. […]