17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Κορινθία και Μεσσηνία


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (25.8.2020) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, τέσσερις (4) ημεδαποί, 18χρονος και τρείς (3) ανήλικοι, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα ημεδαπής είδη ένδυσης, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος. Όπως επιπλέον προέκυψε, οι ανήλικοι δεν είχαν προβεί στην έκδοση δελτίου ταυτότητας. Για την ίδια υπόθεση, αναζητούνται τέσσερις (4) ημεδαποί, τρείς γυναίκες, ηλικίας 21,23 και 36 ετών και 40χρονος άνδρας, γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (25.8.2020) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, τέσσερις (4) ημεδαποί, δύο (2) 18χρονες, 20χρονος και ανήλικος, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα, είδη βρεφικής ένδυσης, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια. Όπως επιπλέον προέκυψε, οι ανωτέρω λίγες ώρες νωρίτερα, στην Κόρινθο αφαίρεσαν και από άλλο κατάστημα είδη ένδυσης, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (25.8.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 27χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητες ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (25.8.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -33- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (25.8.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, 36χρονος και 25χρονη, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Περισσότερα Άρθρα

Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας: Ποιο είναι το χειμερινό ωράριο και τι απαγορεύεται.

Ξεκινάει η χειμερινή περίοδος από αύριο όσον αφορά τις ώρες κοινής ησυχίας. Χειμερινή περίοδος λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1η Οκτωβρίου έως την 31η Μαρτίου. Συγκεκριμένα, κατά τη χειμερινή περίοδο οι ώρες κοινής ησυχίας είναι από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30. Αυτό ισχύει σύμφωνα με τη Αστυνομική Διάταξη 3 του 1996 […]

Διαμαρτυρίες των συνταξιούχων Αργολίδας

Τα ψέματα και οι μισές αλήθειες στη ζωή των συνταξιούχων Αγαπητοί συνάδελφοι, συναδέλφισες. Με την ευκαιρία της νέας χρονιάς, το σωματείο μας εύχεται καλή δύναμη και υγεία, καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους συνταξιούχους. Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για όλα εκείνα που σκόπιμα μας κρύβουν και διαστρεβλώνουν οι καλοθελητές. Α) Εν μέσω πανδημίας, οι δαπάνες […]