13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, σήμερα (11.1.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 19χρονη ημεδαπή, γιατί στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων Κορινθίας.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών Συνελήφθη, χθες (10.1.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Σπάρτης, ανήλικος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, μαζί με ακόμη δύο (2) ανήλικους ημεδαπούς, οι οποίοι αναζητούνται, αφαίρεσαν δύο (2) μοτοσικλέτες ημεδαπών, οι οποίες βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Επιπλέον, κατηγορούνται και τρεις (3) ημεδαποί, 38χρονος, 32χρονη και 41χρονη, γονείς των ανωτέρω ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους.
Συνελήφθη  ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (10.1.2021) το πρωί, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 54χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Στη συνέχεια,  σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -33,6- γραμμαρίων και -4- φυτά κάνναβης, ύψους έως -180- εκατοστών, που καλλιεργούσε εντός αυτής, καθώς και εξοπλισμό εσωτερικής καλλιέργειας (λάμπες, συσκευές εξαερισμού κ.ά.). Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (10.1.2021) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή.

 

Περισσότερα Άρθρα

Πύργος: Φωτιά στην περιοχή Σέκουλας Ηλείας

Επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιοχή Σέκουλας, του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία, για να αντιμετωπίσουν πυρκαγιά, που καίει αγροτοδασική έκταση. Στο σημείο βρίσκονται 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 55 ετών ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ ο Νίκος Ζαχαριάδης βρισκόταν σε επαγγελματικό ραντεβού όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία. Κατά την ίδια πηγή ο Νίκος Ζαχαριάδης εξέπνευσε κατά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο. O Nίκος Ζαχαριάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966, και αφού τελείωσε […]