19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Λακωνία και Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (19.1.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 29χρονη ημεδαπή, γιατί στην κατοχή της βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, προχθές (18.1.2021) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί διέρρηξε όχημα ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι.
Σύλληψη ενός (1) ατόμου Συνελήφθη, χθες (19.1.2021), σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Μεσσηνίας, 27χρονος αλλοδαπός, γιατί εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εντός του οποίου μετέφερε δύο (2) αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο τη μετακίνησή τους. Επιπλέον, ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

Περισσότερα Άρθρα

99 νέα κρούσματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα – 19 στην Αργολίδα

Από το σύνολο των 2.535 νέων κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν σήμερα στη χώρα 11 είναι εισαγόμενα εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Κατανομή ανακοινωθέντων κρουσμάτων: Η κατανομή των 99 νέων εγχώριων κρουσμάτων ανά Περιφερειακή Ενότητα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου: ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 19  ΑΡΚΑΔΙΑΣ 24  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 38  ΛΑΚΩΝΙΑΣ 5  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 13 Ο αριθμός των ασθενών […]

124 πρόστιμα στην Πελοπόννησο την Μ. Δευτέρα για άσκοπες μετακινήσεις

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο αυτό χθες, Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου: · για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας βεβαιώθηκαν (98) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια, ως ακολούθως: · (31) στην Αττική, · […]