17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις στην Αργολίδα και τη Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (7.10.2021) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν -5- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα Συνελήφθη, χθες (7.10.2021) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ξίφος, με μήκος λάμας -64- εκατοστά.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (7.10.2021) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε σουγιάς, με μήκος λάμας -9- εκατοστά, ο οποίος κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (7.10.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 27χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -10- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στην Αττική

Συνελήφθησαν, χθες (2.8.2022) το πρωί, στην Αθήνα Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) άτομα, 83χρονος ημεδαπός και 54χρονος αλλοδαπός, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και του Τελωνειακού Κώδικα. Ειδικότερα, ύστερα από αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών […]

Εξιχνιάστηκαν οκτώ περιπτώσεις κλοπών στην Αρκαδία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών, στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Τρίπολης και Μεγαλόπολης. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν προχθές (17.3.2022) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 17,19 και 36 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Ειδικότερα, προχθές (17.3.2021) […]