17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις στην Αργολίδα

Συνελήφθησαν, χθες (12.3.2021) το απόγευμα, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας και του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου, 43χρονος ημεδαπός και 58χρονη αλλοδαπή, γιατί κατείχαν ποσότητες λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -467- και -465- γραμμαρίων, αντίστοιχα, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου.

Περισσότερα Άρθρα

Κλειστοί για τους πιστούς οι Ιεροί Ναοί (pics)

Από χθες Σάββατο, εφαρμόζεται η νέα ΚΥΑ στην οποία αναφέρεται ο τρόπος Λειτουργίας των χώρων λατρείας στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020. Σύμφωνα με την νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση στο εξής οι Ναοί και οι υπόλοιποι χώροι λατρείας θα είναι κλειστοί για τους πιστούς. Συγκεκριμένα για τους […]

Σύλληψη 44χρονου σήμερα το πρωί στο Ναύπλιο

Συνελήφθη, σήμερα Κυριακή 18.10.2020, τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας ένας 44χρονος ημεδαπός. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σουγιάς, με μήκος λάμας -7- εκατοστών και ποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.