17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Δήμο Ερμιονίδας για την Σάμο

Η Σάμος υπέστη ισχυρότατο πλήγμα λόγω του καταστροφικού σεισμού της Παρασκευής 30.10.2020, που άφησε πίσω του ανθρώπινες απώλειες, σημαντικές υλικές ζημιές και ανθρώπους χωρίς σπίτια και υπάρχοντα.

Ο Δήμος Ερμιονίδας στην προσπάθεια του να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό των σεισμοπαθών της Σάμου αυτές τις δύσκολες στιγμές, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που θα φροντίσει να σταλούν στο νησί.

Κατόπιν επικοινωνίας με τον κ. Πρόεδρο της Κοινότητας Καρλοβασίου του Δήμου Δυτικής Σάμου, και έχοντας τη διάθεση να συμβάλλουμε και εμείς στην ανακούφιση των πληγέντων, καλώ όσους επιθυμούν, πολίτες, επιχειρήσεις, συλλόγους και φορείς να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα, ρούχα, κλινοσκεπάσματα, και είδη πρώτης ανάγκης.

Τα προϊόντα θα παραλαμβάνονται στην Αποθήκη του Δήμου στην Αυλώνα από την Τετάρτη 04.11.2020 έως και την Δευτέρα 09.11.2020 (πλην Κυριακής) και ώρες 09.00 – 13.00 καθημερινά.

Στο χώρο της Αλληλεγγύης στο Κρανίδι θα συλλεχθούν αντίστοιχα είδη,

Την Πέμπτη 05.11.2020 Απόγευμα 16.00 έως 18.00

Και την Δευτέρα 09.11.2020 Απόγευμα 16.00 έως 18.00

Στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή, στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος
Γιάννης Γεωργόπουλος

Περισσότερα Άρθρα

Στο Ναύπλιο στις 18/01 η Όλγα Κεφαλογιάννη για την κοπή πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜ. Τ. Ο. Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 19:00   στο Ξενοδοχείο Αμαλία στο Ναύπλιο. Επίσημη Προσκεκλημένη – κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι   η Βουλευτής Α’ Αθηνών κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.   Η παρουσία […]

Τι σαμποτάρει την προπόνησή σου; Δες 10 κλασσικά λάθη που κάνεις

Οτιδήποτε κι αν κάνουμε στη ζωή μας χρειάζεται υπομονή, επιμονή και προσήλωση στον στόχο. Κάθε τι που επιθυμούμε να πετύχουμε απαιτεί συνήθως κόπο αλλά κυρίως τρόπο! Το ίδιο συμβαίνει και στην προπόνησή μας. Έχεις βάλει ένα προπονητικό στόχο, έχεις ξεκινήσει δυναμικά να γυμνάζεσαι παρόλα αυτά βλέπεις το αποτέλεσμα να απομακρύνεται από σένα. Γράφει η Βασιλειάδου Χριστίνα, […]