18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για τον θάνατο του πρώην βουλευτή Πέτρου Κουναλάκη

Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του πρώην βουλευτή του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου, Πέτρου Κουναλάκη.

Ο κ. Τασούλας δήλωσε:

«Ο Πέτρος Κουναλάκης υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα της ελληνικής ανανεωτικής Αριστεράς, με μακρά και διακριτή παρουσία στο δημόσιο βίο. Πολιτικός και διανοούμενος, συνεπής στις αρχές και τις αξίες του, συνδύαζε το στοχασμό με τη δράση και την αγωνιστικότητα με τη μετριοπάθεια, αναζητώντας πάντα ευρύτερες συνεργασίες και συναινέσεις.

Στην κόρη του Ξένια Κουναλάκη και στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

 

Περισσότερα Άρθρα

Στην εντατική του «Ευαγγελισμού» με κορονοϊό ο Δ. Κρεμαστινός

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με συμπτώματα κορoνοϊού εισήχθη το πρωί της Πέμπτης ο πρώην υπουργός Υγείας της Ελλάδας Δημήτρης Κρεμαστινός. Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου.

Απ’ευθείας από το Ρ/Φ της Ι. Μητροπόλεως Αργολίδος οι ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας

  Σας γνωρίζουμε ότι από το Σάββατο του Λαζάρου έως την Κυριακή του Πάσχα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νεκτάριος θα τελεί τις ακολουθίες με κήρυγμα στην Ιερά Μονή Αγίας Φωτεινής Ναυπλίου, κεκλεισμένων των θυρών. Οι πρωϊνές ακολουθίες και οι Θείες Λειτουργίες θα αρχίζουν στις 7:30 π.μ. και οι βραδινές ακολουθίες θα αρχίζουν στις 7:30 […]