15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συμβάντα και συλλήψεις σε Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (3.11.2020) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπής, που είχε γίνει την 2.11.2020 στην Κόρινθο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (3.11.2020) το μεσημέρι, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, δύο (2) ημεδαποί, 24χρονος και 36χρονη, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (3.11.2020) το πρωί, σε πέντε ξεχωριστές περιπτώσεις, στην Καλαμάτα, στη Μεσσήνη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 23χρονος αλλοδαπός και τέσσερις (4) ημεδαποί, 18,42,45 και 49 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν, ο 23χρονος ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8,1- γραμμαρίων και οι υπόλοιποι μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης καθώς και -74- ναρκωτικά δισκία, αντίστοιχα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (3.11.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Καλαμάτας, για κλοπή.
Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό Χθες (3.11.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορώνης Μεσσηνίας, τρίκυκλο αγροτικό όχημα, που οδηγούσε 85χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορώνης.

Περισσότερα Άρθρα

Η ιστορία της πατάτας

Η πατάτα και συγκεκριμένα οι κόνδυλοι του φυτού αποτελούν μία από τις σημαντικότερες τροφές του ανθρώπου εδώ και αιώνες. Με καταγωγή από τη Νότια Αμερική, εισήχθη στην Ευρώπη την εποχή των Ανακαλύψεων, κάπου τον 16ο αιώνα, ενώ στον ελλαδικό χώρο έγινε γνωστή αμέσως μετά την Επανάσταση, χάρη στον Ιωάννη Καποδίστρια. Σύμφωνα με τα ιστορικά δεδομένα, […]

Βατικανό: Επαναλειτουργούν από την 1η Ιουνίου τα μουσεία της Αγίας Έδρας

Τα μουσεία του Βατικανού, το «χρυσωρυχείο» της Αγίας Έδρας, θα επαναλειτουργήσουν από την 1η Ιουνίου, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, βάζοντας τέλος στο κλείσιμό τους λόγω της πανδημίας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να «στεγνώσουν» από έσοδα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα μουσεία που φιλοξενούν αριστουργήματα της Αναγέννησης αλλά και ρωμαϊκές και αιγυπτιακές αρχαιότητες, θα ανοίξουν για […]