20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συμπλοκή με πυροβολισμούς στο Αραχναίο- Αναζητείται 35χρονος στα βουνά

Στο Αραχναίο, πιθανότατα για προσωπικούς λόγους, 35χρονος κάτοικος της περιοχής πήγε στο σπίτι 50χρονου αλβανικής καταγωγής και τον απείλησε με καραμπίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο αργότερα οι δυο άνδρες συναντήθηκαν εκ νέου αλλά αυτή τη φορά η κατάσταση ξέφυγε ακόμα περισσότερο και πιάστηκαν στα χέρια.

Ο 35χρονος ξαναπήγε στο σπίτι του Αλβανού για δεύτερη φορά όπου τον απείλησε με ψεύτικο περίστροφο αυτή τη φορά. Πάλι πιάστηκαν στα χέρια. Ο Αλβανός ειδοποίησε την Αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνα για τη σύλληψη του 35χρονου άνδρα που διέφυγε στα βουνά. Η Αστυνομία του έστησε καρτέρι αλλά αυτός του αντιλήφθηκε και διέφυγε της σύλληψης.

Προς το παρόν οι έρευνες έχουν σταματήσει αλλά θα συνεχιστούν. Να τονίσουμε επίσης ότι ο καταζητούμενος δεν έχει πάρει κάποιο από τα δυο όπλα τα οποία βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Ημερολόγιο 2022

Καθώς αφήνουμε έναν ακόμη χρόνο πίσω με καλά και κακά, είναι θέμα περιέργειας για όλους μας τι είδους εκπλήξεις θα έρθουν με το 2022. Άραγε το μυαλό μας, όπου ίσως να σκέφτεται φέτος λίγο πιο ανήσυχα, “Θα ψάξει για αυτούς που έρχονται και φεύγουν;” Το ερώτημα θα συνεχίσει να υπάρχει και αυτό είναι αναπόφευκτο γεγονός. […]

Συνελήφθη ένα άτομο για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού

Συνελήφθη χθες (19.3.2020) στην περιφέρεια μας, ένας (1) ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Ειδικότερα, κατά τους αστυνομικούς έλεγχους, διαπιστώθηκε ο ανωτέρω να λειτουργεί καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας συναφών επιχειρήσεων. Ο συλληφθείς με την σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.