15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνάντηση Γκιώνη-Νίκα τη Δευτέρα. Ανοίγει ο δρόμος για την ανακατασκευή του παραλιακού μετώπου Λουτρακίου

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, τη Δευτέρα το πρωί (5 Απριλίου 2021) θα επισκεφθεί το Λουτράκι και θα συναντηθεί με το δήμαρχο κ. Γιώργο Αλκ. Γκιώνη.

Σκοπός της επίσκεψης του κ. Νίκα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες είναι να πέσουν και οι τελικές υπογραφές της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου, ώστε να ανοίξει πλέον ο δρόμος για το διαγωνισμό του αναδόχου που θα αναλάβει την ανακατασκευή του παραλιακού μετώπου του Λουτρακίου.

Αφού γίνει ο διαγωνισμός, ο εργολάβος θα αναλάβει μετά από κάποιους μήνες, περίπου φθινόπωρο και το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το Πάσχα του 2022 ή αρχές καλοκαιριού.

Περισσότερα Άρθρα

Ξεπέρασαν τους 6.000 οι νεκροί στη Γερμανία

  Άλλοι 202 ασθενείς υπέκυψαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην ασθένεια COVID-19 στη Γερμανία, από 163 το προηγούμενο, με το σύνολο των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία να ανέρχεται πλέον σε 6.115, δείχνουν τα δεδομένα που συγκεντρώνει και μεταφορτώνει στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το Robert Koch-Institut, το οποίο είναι ειδικευμένο […]

Παραχώρηση κτηρίου για την στέγαση του υπό ίδρυση Εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγίων Θεοδώρων

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της ενίσχυσης της αντιπυρικής προστασίας, υπεγράφη η Σύμβαση δωρεάν παραχώρησης χρήσης ακινήτου για τη στέγαση του Εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγίων Θεοδώρων, μεταξύ του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιου Αλκ. Γκιώνη και του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Κορινθίας, Πυράρχου κ. Βικέντιου Μαρινάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης […]