19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συνάντηση στην Περιφέρεια για το ΒΑΑ των Δήμων Ναυπλίου και Αργους – Μυκηνών

Η πορεία της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) των Δήμων Ναυπλίου και Αργους – Μυκηνών εξετάστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και με τη συμμετοχή εκπροσώπων καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων των δύο ΟΤΑ της Αργολίδας.

Από τη σύσκεψη, σημείωσε ο περιφερειάρχης, καταδείχθηκε ότι το εν λόγω έργο, με συνολικό προϋπολογισμό 8.400.000 ευρώ, αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, όπως άλλωστε και σχεδόν το σύνολο του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Όπως αποφασίστηκε, θα υπάρξει και νέα συνάντηση για το συγκεκριμένο θέμα, περίπου σε ένα μήνα από σήμερα, για να γίνει αποτίμηση όσων ενεργειών έχουν γίνει, καθώς και αν έχει προχωρήσει η συνέργεια μεταξύ των δύο δήμων -δεδομένου ότι εκκρεμούν δημοπρατήσεις, σε μία εργολαβία, έργων που αφορούν και τους δύο αυτούς ΟΤΑ, όπως λ.χ. η επιχειρηματικότητα.

 

Περισσότερα Άρθρα

Αύριο στις 21:00 ο Δημήτρης Καμπόσος τα λέει όλα στα “Παραπολιτικά Αργολίδα” και στην Σωτηρία Παπαδοπούλου

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που θα συζητηθεί. Ο Δημήτρης Καμπόσος αύριο στις 21:00, περισσότερο αποκαλυπτικός από ποτέ, μιλάει στα Παραπολιτικά Αργολίδα και στην Σωτηρία Παπαδοπούλου. Ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών θα αναφερθεί στην “καυτή” επικαιρότητα στην οποία κυριαρχεί η πανδημία και στις πρωτοβουλίες που έχει λάβει ο Δήμος. Αλλά όχι μόνο σε αυτά… Αυτή η […]

Δημήτρης Καμπουράκης: Η οργή της πλειοψηφίας

Κοιτάξτε, άλλη δουλειά κάνει η κυβέρνηση κι άλλες σκοτούρες έχει ο κάθε ξεχωριστός άνθρωπος. Η κυβέρνηση είναι λογικό να διυλίζει εκατό φορές κάθε μέτρο που λαμβάνει, να υπολογίζει παρενέργειες και κόστη (πολιτικά και οικονομικά), να αναμετράται με αντιδράσεις και μειοψηφίες. Ο απλός όμως και λογικά σκεπτόμενος πολίτης, συφοριασμένος από διαρκείς κρίσεις που τον ταλανίζουν επί […]