13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνάντηση του Αντιδημάρχου Ναυπλιέων Αλέξανδρου Λυκομήτρου με συλλόγους υγειονομικού και τουριστικού ενδιαφέροντος

Ύστερα από πρόσκληση του Αντιδημάρχου Αλέξανδρου Λυκομήτρου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22/1/20 εποικοδομητική συνάντηση με τους εκπροσώπους των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, των τουριστικών καταστημάτων, των ξενοδοχείων και του εμπορικού συλλόγου της Δημοτικής Ενότητας Δήμου Ναυπλιέων.

Έγινε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν την τήρηση των όρων χρήσης κοινόχρηστου χώρου, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων και την καλαίσθητη προβολή της πόλης, καθώς και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Οι προσκληθέντες ανταποκρίθηκαν θετικά και η συνάντηση διεξήχθη σε κλίμα συνεργασίας, αμοιβαίας εμπιστοσύνης και χάραξης κοινής στρατηγικής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

Ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων υποσχέθηκε στους επαγγελματίες συμπολίτες μας ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθειά τους για την αποτελεσματικότερη επίλυση των προβλημάτων της πόλης, και οι επαγγελματίες από την πλευρά τους δεσμεύτηκαν ότι θα μεριμνήσουν για την εφαρμογή των υπαρχόντων κανονισμών.

Περισσότερα Άρθρα

Αρκάς- ζωή μετά χαμηλών πτήσεων, στο Ναύπλιο

Ναύπλιο την Πέμπτη 11/7 στο θεατράκι του ΟΣΕ στις 21:30 σας περιμένουμε!!!   Η εταιρεία θεατρικών παραγωγών «Μέθεξις», παρουσιάζει φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα τη “Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων” του ΑΡΚΑ.   Οι ήρωες του ΑΡΚΑ, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στην Αθήνα, ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες των […]

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στην Αττική

Συνελήφθησαν, χθες (23.11.2020) το πρωί, στην Αθήνα Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, 48χρονη και 62χρονος, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Ειδικότερα, χθες (23.11.2020) το πρωί, στην Αθήνα Αττικής, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, […]