13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνάντηση του Δημάρχου Ερμιονίδας με την ηγεσία της Αστυνομίας για θέματα ασφάλειας και αστυνόμευσης

Τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Ερμιονίδας σε επίπεδο ασφάλειας και καλύτερης αστυνόμευσης, στις Κοινότητες του Δήμου, συζήτησαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Λευτέρης Οικονόμου και ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, κ. Μιχάλης Καραμαλάκης, με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο στο αρμόδιο Υπουργείο.

Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε να εξετάσει το θέμα της αναβάθμισης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου με τον συναρμόδιο Υπουργό Πολιτικής Προστασίας. Ταυτόχρονα, σε συνεργασία και με τις οδηγίες του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, θα ενισχυθεί για τους καλοκαιρινούς μήνες η αστυνομική δύναμη της Ερμιονίδας, προκειμένου οι πολίτες και οι επισκέπτες της περιοχής να νιώθουν και να έχουν ασφάλεια, έως ότου δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα της υποστελέχωσης του Α.Τ. Ερμιονίδας.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας όλο το τελευταίο διάστημα με συχνές επαφές του στην Αθήνα “βλέπει” κυβερνητικά στελέχη σε μια προσπάθεια να επιλύσει χρονίζοντα προβλήματα και εκκρεμότητες του παρελθόντος που ταλαιπωρούν την Ερμιονίδα.

Γραφείο Δημάρχου

Περισσότερα Άρθρα

Το κάλεσμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ναυπλιέων (υποψήφιος Δήμαρχος: Κώστας Γκώνης) αναφέρει:   Στις εκλογές του Μάη: –     Ψηφίζουμε τα ψηφοδέλτια της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» στο Δήμο Ναυπλιέων και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου –    Στηρίζουμε – δυναμώνουμε το ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές, παντού!   Σ’ αυτές τις εκλογές: –     Επειδή θέλουμε να αντιπαρατεθούμε σ’ αυτούς που μας […]

Ανδριανός για τη μεταφορά στο Ναύπλιο της έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης: «Μεγάλη τιμή για τον τόπο μας, αναγνώριση του δυναμισμού του αργολικού χάντμπολ και των δυνατοτήτων της Αργολίδας»

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθη στην τελετή μεταφοράς στο Ναύπλιο της έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης. Ο κ. Ανδριανός στη σύντομη ομιλία του υπογράμμισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Θέλω να καλωσορίσω στο Ναύπλιο και την Αργολίδα τους αξιωματούχους της χειροσφαίρισης – τον Πρόεδρο της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ζόραν Ραντόϊτσιτς, τον […]