22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συνάντηση του Ιωάννη Μαλτέζου με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου

Την πρώτη θεσμική συνάντηση είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Ιωάννης Μαλτέζος με εκπροσώπους του δ.σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος, Δημήτρης Ορφανός, ο Αντιπρόεδρος Θεμιστοκλής Πλακοκέφαλος, ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Δημήτρης Βεληζιώτης, η Βάσια Θωμοπούλου και ο Αναστάσιος Πέζος.

Ο κ.Μαλτέζος εξέφρασε τη διαβεβαίωσή του για τη συνεργασία του δικηγορικού σώματος με την Π.Ε. Αργολίδας με τρόπο ειλικρινή, στενό και αποδοτικό για το καλό των «συλλειτουργών» της Δικαιοσύνης.

Συζητήθηκε εκτενώς το μεγάλο ζήτημα της ανάγκης βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου. Ζητήθηκε επίσης η βοήθεια της Π.Ε. Αργολίδας στην προσωρινή υποδοχή μέρους του αρχείου του συλλόγου ώστε να απελευθερωθούν απαραίτητοι χώροι στο Δικαστικό Μέγαρο με σκοπό να διαμορφωθούν θέσεις παραμονής κρατουμένων και λοιποί βοηθητικοί χώροι.

Περισσότερα Άρθρα

Τάσος Χρόνης: Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε παρόντες

Δυστυχώς ζούμε όλοι πρωτόγνωρες καταστάσεις. Η αντιμετώπιση των ιδιαίτερων συνθηκών είναι για όλους μας μια εμπειρία η οποία θέλει ψυχραιμία αλλά και αποφασιστικότητα! Να είστε σίγουροι ότι ο Δήμος Επιδαύρου, ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των τοπικών, οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και φυσικά οι υπάλληλοι αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα την κατάσταση και είμαστε δίπλα […]

Ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γιώργος Καχριμάνης στη…Σέντρα (βίντεο)

Στην εκπομπή Σέντρα στην πολιτική ήταν καλεσμένος ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γιώργος Καχριμάνης και συζήτησε για τα του Δήμου Ναυπλιέων με την Σωτηρία Παπαδοπούλου Σέντρα στην Πολιτική 20/03/2019 Gepostet von Super Tv Πελοπόννησος am Mittwoch, 20. März 2019