19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός για την εξαφάνιση 10χρονης από τις Αχαρνές

Συναγερμό έχει σημάνει στις Αρχές η εξαφάνιση 10χρονης από τις Αχαρνές.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου 13.06.2020, και ώρα 18:30 εξαφανίστηκε από την περιοχή Αχαρνές, η Καραχάλιου Ιωάννα, 10 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε βραδινές ώρες του Σαββάτου, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε αμέσως στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η Καραχάλιου Ιωάννα έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.50μ. και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι παντελόνι με ροζ αστεράκια και άσπρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Περισσότερα Άρθρα

Χαρδαλιάς για κορονοϊό: Προβληματίζει την αρμόδια επιτροπή η Τροιζηνία

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα, 28.05.2021, γίνεται η ζωντανή ενημέρωση από τον υφυπουργό Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, για τον κορονοϊό και την… μετά lockdown εποχή. Μαζί του ο Γκίκας Μαγιορκίνης και ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, με όλα τα βλέμματα να στρέφονται στα… νέα μέτρα που τέθηκαν στο τραπέζι της Επιτροπής των ειδικών και όπως σας έχει […]

Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Μπίνας – Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Σπύρου Μπιμπίλα

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 85 ετών, άφησε ο ηθοποιός Νίκος Μπίνας. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε, με ανάρτησή του στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Ακόμα ένας καλός συνάδελφος μας, εργάτης του θεάτρου, με πλούσια δράση στο θέατρο και το σινεμά, δάσκαλος, και ιδρυτής δραματικής σχολής, ο Νίκος Μπίνας έφυγε από κοντά μας στις 13 […]