18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης από την Κυπαρισσία


Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνισητης 15χρονης Χριστίνα Κ., τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 28 Αυγούστου, μεσημεριανές ώρες, από την περιοχή Φαρακλάδα της Κυπαρισσίας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Χριστίνας σήμερα, 29/08/2020, πρωινές ώρες και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.

Η Χριστίνα έχει ύψος 1.60 μ., είναι κανονικού βάρους, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπλουζάκι, κίτρινο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Περισσότερα Άρθρα

Αγοράζετε παιχνίδια για τα Χριστούγεννα; Μάθετε τι πρέπει να αποφύγετε!

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, μας ενημερώνει ότι: Με μία έρευνα αγοράς, θα διαπιστώσουμε ότι στην αγορά διατίθενται παιχνίδια σε μία μεγάλη γκάμα τιμών που μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε στην προσμονή των παιδιών. Προσοχή όμως, οφείλουμε να μην κρίνουμε με μοναδικό γνώμονα την τιμή αλλά και την ποιότητα και ασφάλεια των παιχνιδιών. Πιο […]

Αύξηση κρουσμάτων, παγωνιά, μεταλλαγμένα στελέχη – Εκρηκτικό κοκτέιλ για νέο lockdown.

Τα μεθεόρτια χαμόγελα, αναφορικά με την επιδημιολογική πορεία της Covid 19 στη χώρα μας δεν κράτησαν πολύ. Και ενώ πιστέψαμε ότι τα είχαμε καταφέρει – στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς – και μπορούμε σταδιακά να σηκώσουμε κεφάλι, ανοίγοντας εκτός από το λιανεμπόριο και άλλες δραστηριότητες και κυρίως την εκπαίδευση, τα αυξημένα επιδημιολογικά στοιχεία […]