19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός για τον ύποπτο φάκελο στη Γραμματεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο

Πυροσβέστες από την ΕΜΑΚ με ειδικές στολές, μεταφέρουν τον ύποπτο φάκελο που βρέθηκε στην γραμματεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο.

Συναγερμός σήμανε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου, μετά από ενημέρωση για περίεργο δέμα και στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο.

Ειδική μονάδα της ΕΜΑΚ όπου μπήκε και πήρε το φάκελο από τα γραφεία της Γραμματείας του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου στην οδό Β. Κωνσταντίνου (Μεγάλος δρόμος) ακολουθώντας το ειδικό πρωτόκολλο όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο φάκελος παρελήφθη την Τετάρτη αλλά σήμερα ενημέρωσαν την πυροσβεστική μετά τον σάλο με τους ύποπτους φακέλους σε πολλά Πανεπιστήμια της χώρας, ενώ περιέχει και φυλλάδια σε αραβική γραφή.

Περισσότερα Άρθρα

Οι σκέψεις της Γιούλας…

Είναι όλα τόσο έρημα εδώ που ακούω το φτεράκισμα των πουλιών, τολμώ να πω ότι ξεχωρίζω με κλειστά μάτια αν είναι κοτσύφι ή σπουργίτι, κατά τις έξι το πρωί άκουσα λακριντί και γέλια, τέσσερα άτομα, δύο αγόρια-δύο κορίτσια, με κουτάκια μπίρας στο χέρι κατέβαιναν την Τοσίτσα, μάλλον πήγαιναν για ύπνο, καλή τους ώρα, παραλίγο να […]

Ο καιρός σήμερα

  Σήμερα Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2020, η ημέρα θα ξεκινήσει με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Επιδείνωση του καιρού αναμένεται το μεσημέρι από τα δυτικά, με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα που βαθμιαία θα επηρεάσουν το σύνολο της […]