20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στις Αρχές: Θετικός στον κορονοϊό διέφυγε από το Ιπποκράτειο και περιφέρεται στην Αθήνα

Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία 24ωρα στην Ελληνική Αστυνομία και στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, καθώς ένας άνδρας αφγανικής καταγωγής θετικός στον Covid-19, διέφυγε από νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και πλέον περιφέρεται στην Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 21χρονο ο οποίος εισήχθη στο «Ιπποκράτειο» της Αθήνας με έντονα συμπτώματα κορωνοϊού. Άμεσα διενεργήθηκε το τεστ στο οποίο ο ίδιος βγήκε θετικός και εισήχθη στην πορεία βάσει πρωτοκόλλων ως επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Ωστόσο, μεταξύ 04:00 και 07:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν οι γιατροί επισκέφθηκαν τον θάλαμο για τις καθιερωμένες εξετάσεις στους ασθενείς, διαπίστωσαν πως ο νεαρός έλειπε από το κρεβάτι του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ασθενών, ο άνδρας άνοιξε το παράθυρο, πήδηξε από ύψος περίπου δυο μέτρων και εξαφανίστηκε.

Έκτοτε τον αναζητούν οι Αρχές, ενώ έχει σχηματιστεί, ήδη, δικογραφία σε βάρος του.

Περισσότερα Άρθρα

Μετ΄ εμποδίων πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού λόγω της βροχόπτωσης

Μετ΄ εμποδίων πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού, αφού η συνεχής βροχόπτωση έγινε η αιτία να αλλάξουν τα σχέδια του δήμου. Η τελετή ξεκίνησε περίπου στις 21:30, δηλαδή με μιάμιση ώρα καθυστέρηση. Αρχικά προβλήθηκε βίντεο με δημιουργούς του καρναβαλιού, ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν στην σκηνή εκπρόσωποι βραβευμένων πληρωμάτων του «Κρυμμένου […]

Τραγικό δυστύχημα στην 110ΠΜ: Μητέρα παρέσυρε με το αυτοκίνητο το 20 μηνών παιδί της

Τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα μωρό 20 μηνών σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή των πολυκατοικιών της 110 Πτέρυγας Μάχης, στη Λάρισα. Το παιδάκι αγόρι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που έκανε όπισθεν και οδηγούσε η μητέρα του, η οποία είναι στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας. Κατά πληροφορίες η γυναίκα είναι μητέρα πέντε παιδιών, ενώ κατά τις ίδιες […]