13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συναντήσεις Μαλτέζου με Παππά και Κατερίνη

Με το νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Αργολίδας Πύραρχο, Αναστάσιο Παππά συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος.

Οι δύο άνδρες είχαν  εποικοδομητική συζήτηση για τα κοινά θέματα που απασχολούν σχετικά με την πυροπροστασία ιδίως για τους επερχόμενους καλοκαιρινούς μήνες.

Συμφώνησαν για την αμοιβαία συνεργασία και τη συμπόρευσή για την άμεση βοήθεια που μπορούν να παρέχουν από κοινού στους πολίτες.

Ο κ.Μαλτέζος ευχήθηκε καλή δύναμη και θητεία στα νέα αυξημένα  καθήκοντα του κυρίου Παππά.

Επίσης, συναντήθηκε με τη Διευθύντρια Αγροτικών Φυλάκων Τίρυνθας, κα Ευαγγελία Κατερίνη, και συζήτησαν αναλυτικά για την κατάσταση, τα προβλήματα, αλλά και για τις παραγωγικές δυνατότητες του ιδρύματος καθώς και για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους για τη βελτίωση και την ανάπτυξη των φυλακών.

Περισσότερα Άρθρα

Η Διευθύντρια του ΕΦΚΑ Αργυρώ Πίκουλα υποψήφια με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ στην Π.Ε. Κορινθίας

Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» την Αργυρώ Πίκουλα. Είναι βέβαιο πως τόσο η επαγγελματική της εμπειρία ως Διευθύντρια του ΕΦΚΑ, όσο και η μεγάλη της εμπειρία στην αυτοδιοίκηση θα προσδώσουν τα μέγιστα στην αλλαγή που χρειάζεται η Κορινθία και η Πελοπόννησος. Παναγιώτης Ε. Νίκας Δήμαρχος Καλαμάτας υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Κορονοϊός: Στο «Αττικόν» εμβολιάστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech κατά του κορονοϊού έλαβε λίγο πριν τις 14:30 το μεσημέρι της Κυριακής ο Έλληνας πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» παρουσία του καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα. «Είναι μια σπουδαία ημέρα για την επιστήμη, μια σπουδαία ημέρα για την ΕΕ η οποία κατάφερε και παρέδωσε το εμβόλιο την ίδια ημέρα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες κάνοντας […]