17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ioυνίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, συγκαλούμενου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1o
Περί αποδοχής επιχορήγησης από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II (αρ.πρωτ. 30292/19.4.2019 Απόφαση Υπουργού Εσωτερικών, ΑΔΑ 68Γ3465ΧΘ7-Ψ25) ποσού 461.100,00 €.

ΘΕΜΑ 2ο
Επί εισήγησης σε αίτημα της Π.Ε Αργολίδας για προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε δημοτικές οδούς Δ. Ναυπλιέων με σκοπό τη διενέργεια ειδικών δοκιμασιών υποψήφιων οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

ΘΕΜΑ 3ο
Περί εισήγησης σχετικά με αίτημα των κ.κ Π.Μπιτινή και Μ.Κοντού για έκδοση Υπουργ. Απόφασης ειδικής ρύθμισης διατηρητέου κτιρίου στο παραδοσιακό Ναύπλιο.

ΘΕΜΑ 4ο
Περί έγκρισης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος .

ΘΕΜΑ 5ο
Περί έγκρισης εισηγήσεων αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2019.

ΘΕΜΑ 6ο
Περί έγκρισης εισηγητικής έκθεσης α΄ τριμήνου του έτους 2019 για την εκτέλεση προϋπολογισμού οικ. έτους 2019.

ΘΕΜΑ 7ο
Περί έγκρισης της αρ. 75/2019 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ με την επωνυμία « ΔΗΜ.ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ».

ΘΕΜΑ 8ο
Περί έγκρισης της αρ. 76/2019 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ με την επωνυμία « ΔΗΜ.ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ».

ΘΕΜΑ 9ο
Περί έγκρισης 1ου ΑΠΕ του έργου «Ασφαλτοστρώσεις δημοτικών οδών στη ΔΕ Ναυπλίου ».

ΘΕΜΑ 10ο
Περί έγκρισης 1ου ΑΠΕ του έργου « Ασφαλτοστρώσεις δημοτικών οδών στη ΔΕ Μιδέας».

ΘΕΜΑ 11ο
Περί έγκρισης 1ου ΑΠΕ του έργου «Αντιστήριξη παραλιακού τμήματος οδών στη ΔΕ Ασίνης».

ΘΕΜΑ 12ο
Περί ανάδειξης μελών επιτροπών προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων.

ΘΕΜΑ 13ο
Περί έγκρισης εισόδου -εξόδου και σχετικής σήμανσης επί δημοτικής οδού για την εγκατάσταση κέντρου αποθήκευσης και διανομής φρούτων και λαχανικών της εταιρείας « Κ. και Π. Τόμπρας ΑΕΒΕΕ».

ΘΕΜΑ 14ο
Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης μουσικής συναυλίας με το εργατικό κέντρο Ναυπλίου και εξειδίκευσης πίστωσης.

ΘΕΜΑ 15ο
Περί έγκρισης διοργάνωσης του Μουσικού Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής και εξειδίκευσης πίστωσης.

ΘΕΜΑ 16ο
Περί έγκρισης κάλυψης εξόδων φιλοξενίας της αντιπροσωπείας αδελφοποιημένης πόλης στο πλαίσιο επίσκεψής της στο Ναύπλιο και εξειδίκευσης πίστωσης .

ΘΕΜΑ 17ο
Περί έγκρισης οργάνωσης εκδήλωσης από το Εurope Direct Δ.Nαυπλιέων στο πλαίσιο υποδοχής ιταλικής ομάδας υδατοσφαίρισης και εξειδίκευσης πίστωσης. .

ΘΕΜΑ 18ο
Περί έγκρισης συμμετοχής του Εurope Direct Δ.Nαυπλιέων στο θερινό σχολείο πολιτικής επιστήμης, διεθνών & ευρωπαϊκών σχέσεων ΟLYMPIA SYMMER ACADEMY στο πλαίσιο του κύκλου μαθημάτων Εurope και εξειδίκευση πίστωσης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ

Περισσότερα Άρθρα

Τοποθετήθηκαν οι πίνακες για τα αγγελτήρια των γραφείων τελετών στο Δήμο Άργους -Μυκηνών

Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση του Δήμου Άργους- Μυκηνών με τους επαγγελματίες των γραφείων τελετών. Η δέσμευση του Δήμου Άργους -Μυκηνών για τοποθέτηση πρόσθετων πινάκων στα σημεία που υπέδειξαν οι επαγγελματίες, ολοκληρώθηκε. Όμως, ένας επαγγελματίας δεν τήρησε τη συμφωνία και την δέσμευση του και έτσι αύριο Δευτέρα 14/10/2019 θα του καταλογιστεί το πρόστιμο […]

Δημήτρης Β. Τριανταφυλλίδης: Η πατρίς ευγνωμονούσα

Είδα στην τηλεόραση τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, να ανεβαίνει τα σκαλιά του πατρικού σπιτιού του σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη, προκειμένου να συναντηθεί με τους γονείς του και να τους μεταφέρει το σκληρό μαντάτο. Οι ώμοι του αρχηγού, που μας έχει συνηθίσει, κατά τις δημόσιες εμφανίσεις του, στην ευθυτενή, προσήκουσα σε […]