17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συνεδριάζει δια ζώσης με 29 θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο αύριο στο Ναύπλιο

Την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Ναυπλιέων κεκλεισμένων των θυρών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΠΕ Αργολίδας ( Παρ.Οδός Ναυπλίου -Ν.Κίου), για λήψη αποφάσεων στα πιο κάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο Περί συζήτησης πρότασης Ανάπλασης Πάρκου Κολοκοτρώνη.

ΘΕΜΑ 2 ο Επί εισήγησης για απαλλαγή επιχειρήσεων από το ενιαίο τέλος καθαριότητας -φωτισμού και από το τέλος κοινοχρήστων χώρων.

ΘΕΜΑ 3ο Περί συγκρότησης Δημ. Επιτροπής Ισότητας.

ΘΕΜΑ 4ο Περί έγκρισης αναμόρφωσης προϋπολογισμού, κατόπιν εισήγησης. ΘΕΜΑ 5ο Περί έγκρισης του ενιαίου ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης έτους 2020 (Ο.Π.Δ.)του Δήμου Ναυπλιέων.

ΘΕΜΑ 6ο Περί λήψης γνωμοδοτικής απόφασης για τον προσδιορισμό των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων πλησίον λιμνοθάλασσας Βιβαρίου της Κοιν. Δρεπάνου.

ΘΕΜΑ 7ο Περί έγκρισης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος.

ΘΕΜΑ 8 ο Περί έγκρισης της μελέτης με τίτλο «διαμορφώσεις Ο.Τ. 394-397 σε χώρους αναψυχής και πρασίνου στην περιοχή Κούρτη Ναυπλίου».

ΘΕΜΑ 9ο Περί έγκρισης πρότασης επεμβάσεων για τον καθορισμό του κτιριολογικού προγράμματος στα πλαίσια εκπόνησης του υποέργου 2 (μελέτες) της πράξης «παρεμβάσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του Τριανόν», με Κωδικό ΟΠΣ 5001983 στο επιχειρησιακό πρόγραμμα « Υποδομές Μεταφορών ,Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη».

ΘΕΜΑ 10ο Περί έγκρισης 1ου ΑΠΕ του έργου «Επούλωση λάκκων Δ.Ε. Ναυπλίου ». Ο Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου Αυγουστόπουλος Σταύρος

ΘΕΜΑ 11 ο Περί έγκρισης 1ου ΑΠΕ του έργου «Επούλωση λάκκων Δ.Ε. Μιδέας – Νέας ΤίρυνθαςΑσίνης» .

ΘΕΜΑ 12 ο Περί έγκρισης 1ου ΑΠΕ του έργου «Ασφαλτοστρώσεις δημοτικών οδών Δ.Ε. ΝαυπλίουΔ.Ε. Νέας Τίρυνθας ».

ΘΕΜΑ 13 ο Περί έγκρισης 1ου ΑΠΕ και χορήγησης παράτασης ολοκλήρωσης του έργου «Ασφαλτοστρώσεις-Τσιμεντοστρώσεις αγροτικών οδών στην Τ.Κ. Αραχναίου».

ΘΕΜΑ 14 ο Περί έγκρισης 2ου ΑΠΕ του έργου « επισκευές-συντηρήσεις δημοτικών κτιρίων».

ΘΕΜΑ 15 ο Περί έγκρισης του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: « επισκευές δημοτικών κτιρίων Δήμου Ναυπλιέων».

ΘΕΜΑ 16 ο Περί έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου « Αγροτική Οδοποϊία Δήμου Ναυπλιέων (αρ.μελ.41/2015)».

ΘΕΜΑ 17ο Επί εισήγησης για έγκριση αιτήματος της εταιρείας Ν.Λ.Μαστοράκου Α.Ε. για χορήγηση άδειας διέλευσης οχημάτων από την οδό Σταϊκοπούλου έως την Πλατεία Συντάγματος υπ’αρ.5 ,εντός σχεδίου πόλεως Ναυπλίου.

ΘΕΜΑ 18o Επί εισήγησης για χορήγηση άδειας διέλευσης οχημάτων από τον πεζόδρομο Φωτομαρά έως το υπ’ αρ. 7 κτίριο , εντός σχεδίου πόλεως Ναυπλίου.

ΘΕΜΑ 19o Περί έγκρισης εισόδου-εξόδου για νέα ισόγεια κατοικία που πρόκειται να αναγερθεί επί δημ. οδού στην θέση «ΜΟΥΛΚΙ», εκτός σχεδίου Κοιν. Αγ. Ανδριανού.

ΘΕΜΑ 20 ο Επί εισήγησης για έγκριση χορήγησης δικαιώματος διέλευσης και για τοποθέτηση καμπινών και φρεατίων σε κοινόχρηστους χώρους της Κοιν.Ναυπλίου, στα πλαίσια έργου που θα εκτελεστεί από τον ΟΤΕ ΑΕ.

ΘΕΜΑ 21ο Επί εισηγήσεως κοπής δέντρων στις Νέες Εργατικές Κατοικίες Κοιν. Ναυπλίου και στα δύο τριγωνικά παρτέρια πέριξ της ΔΕΗ λόγω επικινδυνότητας.

ΘΕΜΑ 22 ο Επί εισήγησης για έγκριση εργασιών αποκατάστασης πεζοδρομίου έμπροσθεν καταστήματος κου. Λαφατζή Θεόδωρου, στη συμβολή οδών Χαρ.Τρικούπη και Προφήτη Ηλία στην Κοιν. Ναυπλίου.

ΘΕΜΑ 23 ο Επί εισήγησης για έγκριση κατασκευής πλακών πεζοδρομίου έμπροσθεν καταστήματος Παναγή Ιωάννη στην οδό Ασκληπιού Κοιν. Ναυπλίου.

ΘΕΜΑ 24ο Περί τροποποίησης της αρ. 39/2020 απόφασης που αφορά τη δημιουργία συνδέσμου μεταξύ των Δήμων Ναυπλιέων και Επιδαύρου για την ίδρυση και λειτουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ύστερα από την με αρ. 61/20 απόφαση του Δ.Επιδαύρου.

ΘΕΜΑ 25ο Περί μείωσης μισθώματος αστικού δημοτ. ακινήτου επί της οδού Βασ.Κωνσταντίνου 2.

ΘΕΜΑ 26ο Επί εισήγησης για την κατάργηση και απομάκρυνση του περιπτέρου που βρίσκεται στην Κοιν. Αργολικού.

ΘΕΜΑ 27ο Περί διενέργειας κληρώσεως για την ανάδειξη μελών για την συγκρότηση των επιτροπών παραλαβής έργων.

ΘΕΜΑ 28 ο Περί ορισμού δικαιούχων αποζημίωσης για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του Δημ.Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ 29 ο Επί εισήγησης για δημιουργία χωνευτηρίου στο κοιμητήριο της Κοιν. Αρίας

Περισσότερα Άρθρα

Πανελλήνιες 2021: Πώς «κινούνται» οι βάσεις – Την Παρασκευή η ανακοίνωση των βαθμολογιών

Την Παρασκευή 9 Ιουλίου, θα ανακοινωθούν με SMS οι βαθμολογίες βάζοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα αναρτηθούν και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας results.it.minedu.gov.gr, ενώ οι βαθμοί θα σταλούν με sms σε όσους έχουν κάνει αίτηση έως την Τρίτη 6 Ιουλίου στο smsresults.minedu.gov.gr. Με τα στατιστικά […]

Σε αναζήτηση λύσης για την εκβάθυνση του λιμανιού της Νέας Κίου

Σε αναζήτηση λύσης για την εκβάθυνση του λιμανιού της Νέας Κίου Στην παραλία  της Νέας Κίου (εξέδρα) βρέθηκαν σήμερα ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τάσος Ζαφείρης με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Αθανασόπουλο, σε αναζήτηση λύσης  για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη μπούκα του λιμανιού της Νέας Κίου,  η οποία έχει ρηχήνει και δυσκολεύει τις […]