18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο

Σήμερα Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου στο Ναύπλιο κεκλεισμένων των θυρών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΠΕ Αργολίδας ( παρ.οδός Ναυπλίου -Ν.Κίου), για λήψη αποφάσεων στα πιο κάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο Περί έγκρισης τροποποίησης Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δ. Ναυπλιέων .

ΘΕΜΑ 2 ο Περί έγκρισης της αρ. 48/20 απόφασης του ΔΣ του ΔΟΠΠΑΤ που αφορά ψήφιση κανονισμού λειτουργίας του κολυμβητηρίου Ναυπλίου « Κώστας Γκούβερης».

ΘΕΜΑ 3ο Περί έγκρισης σύστασης Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης σύμφωνα με το αρ. 2 του Ν. 4674/20 και του σχεδίου καταστατικού της εν λόγω υπό σύστασης εταιρείας.

ΘΕΜΑ 4ο Περί έγκρισης συμμετοχής του Δήμου στη διαδικασία δημοπρασίας για τη μίσθωση της αλιευτικής εκμετάλλευσης του δημόσιου ιχθυοτροφείου «Βιβαρίου».

ΘΕΜΑ 5ο Περί έγκρισης απευθείας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του 7ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου, κατόπιν σχετικών εισηγήσεων.

ΘΕΜΑ 6ο Περί έγκρισης εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου ( αθλητικού κέντρου) στη θέση Μαγούλα της Κοιν. Ν.Τίρυνθας .

ΘΕΜΑ 7ο Περί έγκρισης αναμόρφωσης προϋπολογισμού, κατόπιν εισηγητικών αποφάσεων. ΘΕΜΑ 8 ο Περί έγκρισης της αρ. 163/20 απόφασης της Οικ. Επιτροπής σε ορθή επανάληψη που αφορά εισηγητικές εκθέσεις τριμήνων για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.

ΘΕΜΑ 9ο Περί έγκρισης διαγραφής οφειλών τρίτων , λόγω παραγραφής.

ΘΕΜΑ 10ο Περί έγκρισης κυκλοφοριακής σύνδεσης τύπου εισόδου -εξόδου και της σχετικής σήμανσης σε μεταποιητική μονάδα ιδιοκτησίας ΑΕ Ραφαηλίδη και Σία Ε.Ε στη θέση « Τερζάκη» Ν. Τίρυνθας του Δ.Ναυπλίεων.

ΘΕΜΑ 11ο Επί εισήγησης για παραχώρηση οικογενειακού τάφου στην κα. Σλούσαρτσικ Μαρία του Τζουλιάν στο κοιμητήριο Δρεπάνου

Ο Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου Αυγουστόπουλος Σταύρος

Περισσότερα Άρθρα

Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος

Σπουδαία εκκλησιαστική προσωπικότητα και ένας από τους Τρεις Ιεράρχες. Η μνήμη του γιορτάζεται σε Ανατολή και Δύση στις 25 Ιανουαρίου. Την ημέρα αυτή γιορτάζουν όσες και όσοι φέρουν το όνομα Γρηγόριος και Γρηγορία. Ο Γρηγόριος γεννήθηκε το 329 στην Αριανζό, κοντά στη Ναζιανζό της Καππαδοκίας, γι’ αυτό λέγεται και Ναζιανζηνός. Έλαβε χριστιανική αγωγή από τον […]

Στη Βουλή των Ελλήνων ο Καραϊσκάκης και οι ναύαρχοι του Ναυαρίνου

Η Βουλή των Ελλήνων φιλοξενεί, εδώ και λίγες μέρες, τέσσερις σημαντικούς πίνακες ζωγραφικής, με ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Στην Αίθουσα των Υπασπιστών, στον πρώτο όροφο του Μεγάρου της Βουλής, όπου αναπτύσσεται το κυρίως τμήμα της επετειακής έκθεσης «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, δύο αιώνες μετά», προστέθηκαν τα πορτραίτα των τριών ναυάρχων […]