17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων

Την Τρίτη  10  Δεκεμβρίου   2019  και ώρα  14:00  στην αίθουσα  συνεδριάσεων  του  Δημαρχείου, συνεδριάζει  το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων  με τα παρακάτω    θέματα  της ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑ 1Ο Περί έγκρισης συμμετοχής και υποβολής αιτήματος χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II – Πρόσκληση IΧ με τίτλο: «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες Δήμου Ναυπλιέων ».

ΘΕΜΑ 2Ο Περί έγκρισης μερικής τροποποίησης της υπ’ αριθμ.245/2019 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου και  έγκρισης  αντίστοιχης τροποποίησης τεχνικού  προγράμματος  και  προϋπολογισμού.

ΘΕΜΑ 3Ο Περί έγκρισης της τεχνικής περιγραφής με θέμα « Ενέργειες Ωρίμανσης της Πράξης «ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ», Υποέργο7 της Πράξης «ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ » MIS (ΟΠΣ): 5037482 και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της.

ΘΕΜΑ 4Ο Περί έγκρισης κυκλοφοριακής σύνδεσης   τύπου  εισόδου-εξόδου   και της σχετικής σήμανσης για  το  συσκευαστήριο  νωπών φρούτων  με ψυκτικούς θαλάμους ( κέντρο αποθήκευσης  και διανομής) στη « ΘΑΛΑΣΣΑ» Αγ.Αδριανού  Δ.Ναυπλιέων , επί  κοινοτικής οδού.

ΘΕΜΑ 5ο Περί  έγκρισης   αναμόρφωσης  προϋπολογισμού , κατόπιν  εισηγήσεως

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                                                                                                      ΑΥΓΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ

Περισσότερα Άρθρα

Στο Άστρος στις 3 Δεκεμβρίου ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης

Στο Άστρος Κυνουρίας θα βρεθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2022, ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης. Σύμφωνα με την ΔΗΜ. Τ. Ο. Βόρειας Κυνουρίας, ο Μάκης Βορίδης, θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση στο διοικητήριο του Παραλίου Άστρους. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

Ο Γιάννης Ανδριανός στο συνέδριο για την Εθνοσυνέλευση της Ερμιόνης και το Σύνταγμα της Τροιζήνας

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στο επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Η Εθνοσυνέλευση στην Ερμιόνη, το Σύνταγμα της Τροιζήνας και η επίδρασή τους στην Επανάσταση και στο δημοκρατικό βίο της σύγχρονης Ελλάδας», όπου και εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλα. Ο κ. Ανδριανός στην ομιλία του τόνισε […]