14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθησαν πέντε άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Αυστρία και Γερμανία με πλαστά έγγραφα, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας

Συνελήφθησαν, χθες (5.10.2020) στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πέντε (5) αλλοδαποί, τρεις (3) άνδρες, 22χρονος, 68χρονος και ανήλικος καθώς και δύο (2) γυναίκες, 53χρονη και ανήλικη, για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για Φρανκφούρτη Γερμανίας και Βιέννη Αυστρίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, διαβατήριο Αρχών Κολομβίας καθώς και δελτία ταυτότητας Γαλλικών και Ιταλικών Αρχών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Στους 260 οι νεκροί στη χώρα – Κατέληξε ηλικιωμένη

Ακόμη μία γυναίκα έχασε τη ζωή της λόγω κορονοϊού στην Ελλάδα. Πρόκειται για μία 92χρονη που κατέληξε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». Η ηλικιωμένη διέμενε στο γηροκομείο «Αγία Κυριακή». Χθες, Παρασκευή, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην χώρα που βεβαιώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες. Ανακοινώθηκαν 270 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των […]

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: «Στο καλοκαίρι του 2023 μεταθέτει η κυβέρνηση την ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας με προσωπικό»

Σε απάντηση στην ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς με την οποία ζητούσε την ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας και του Α.Τ. Κρανιδίου με προσωπικό, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «ότι οι προκηρυχθείσες, κατά τις τακτικές μεταθέσεις του τρέχοντος έτους, θέσεις αστυνομικού προσωπικού διαφόρων […]