18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για ναρκωτικά στην Κορινθία  

Συνελήφθησαν, χθες (2.7.2021) το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 42,43,44 και 52 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (2.7.2021) το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου κατέλαβαν τους 43χρονο και 52χρονο να προμηθεύουν με ποσότητα ηρωίνης του άλλους.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία των ανωτέρω, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -8- ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -97,5- γραμμαρίων και -1- ζυγαριά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας  Κορίνθου.

Περισσότερα Άρθρα

Γιορτή Γερόντων στο Λευκοχώρι Γορτυνίας

Στις 20/8/2022 θα πραγματοποιήσουμε την 55η τιμητική μας εκδήλωση για την 3η ηλικία. Θα συγκεντρωθούμε όλοι μαζί στην πλατεία του χωριού μας, κάτω απ’ το αυγουστιάτικο φεγγάρι, με το βλέμμα στραμμένο στον εμβληματικό μας πλάτανο και θα απολαύσουμε παραδοσιακές γεύσεις, κάνοντας παράλληλα ένα μουσικό ταξίδι στην Ελλάδα. Συνεχίζοντας τον θεσμό ετών, καλούμε όλους τους Λευκοχωρίτες […]

Προτάσεις για την Πρόληψη Ατυχημάτων τις Γιορτές των Χριστουγέννων

Χριστούγεννα! Μέρες γεμάτες λάμψη! Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι μια ευχάριστη και ξεχωριστή εποχή για τα παιδιά. Παράλληλα όμως αυξάνεται ο κίνδυνος παιδικών ατυχημάτων. Με μερικά απλά προληπτικά μέτρα μπορείτε να βοηθήσετε στην αποφυγή τραυματισμών και να διασφαλίσετε ευχάριστες γιορτές για όλη την οικογένεια. Προσοχή στα κεριά και τα αναμμένα τζάκια για να αποφύγουμε τα […]