19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Συνελήφθη, χθες (28.9.2021) το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 60χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Ειδικότερα, χθες (28.9.2021) το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε αποθήκη ιδιοκτησίας του 60χρονου, όπου βρέθηκαν κρυμμένες σε συσκευασία ζωοτροφών, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -246- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων και -1- σουγιάς με μήκος λάμας -7- εκατοστά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Εξιχνίαση κλοπής στη Μεσσηνία, Συλλήψεις σε όλη την Πελοπόννησο

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (6.9.2021) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 18χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε αναδιπλούμενο σουγιά, με μήκος λάμας -8- εκατοστά, ο οποίος κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ […]

Μανώλης Βέμης : Ο Υγρότοπος Ναυπλίου-Νέας Κίου και ο Ποταμός Ερασίνος χρειάζονται την προστασία μας

Την ανάγκη για τουριστική ανάπτυξη της περιοχής του υγροβιότοπου Νέας Κίου και του ποταμού Ερασίνου, με εναλλακτικό – οικολογικό πρόσημο, τόνισε ο πρώην Συντονιστής των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ και εκπρόσωπος της περιφερειακής παράταξης Πελοπόννησος Οικολογική στην Αργολίδα Μανώλης Βέμης. Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια της περιοδείας των Συν εκπροσώπων των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ Έλενας Μπότση και […]