17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στη Μεσσηνία – Κατασχέθηκαν πάνω από διακόσια γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (5.8.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (5.8.2020) το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία του 50χρονου, όπου βρήκαν επιμελώς κρυμμένη σε ντουλάπα, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -198- γραμμάρια, η οποία κατασχέθηκε.

Επιπλέον, εντός χάρτινου κυτίου, το οποίο ήταν πάνω σε τραπέζι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -4,9- γραμμάρια, ενώ κατασχέθηκε και κινητό τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Φράγχθι” καθάρισε παραλία στην Κοιλάδα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο καθαρισμός της παραλίας του Αγίου Δημητρίου στην Κοιλάδα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Φράγχθι”. Θερμές ευχαριστίες στους συμμετέχοντες , στον Αντώνη Φασιλή για την προσφορά του με κρύα νεράκια για το σύνολο των εθελοντών . Τέλος ιδιαίτερα ευχαριστούμε το μικρό μας εθελοντή Απόστολο για την ενεργή του παρουσία και βοήθεια. Περιμένουμε στην […]

Ανείπωτη τραγωδία στη Χαλκίδα: Νεκρή 28χρονη έγκυος – Χάθηκε και το μωρό της

Μία γυναίκα ηλικίας 28 ετών άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Κυριακής, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, καθώς κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του οικογενειακού τραπεζιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα ήταν έγκυος και μητέρα ενός παιδιού και διέμενε στην Αγία Ελεούσα Χαλκίδας. Έχασε τη ζωή της μπροστά στα μάτια των δικών της […]