18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ένα άτομο για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται από το αστυνομικό προσωπικό, σε όλη την περιφέρεια της Πελοποννήσου, για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Ειδικότερα, χθες (6.4.2020), συνελήφθησαν στην περιφέρεια μας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, δύο (2) ημεδαποί, κατηγορούμενοι για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατά τους αστυνομικούς έλεγχους, διαπιστώθηκε οι ανωτέρω να λειτουργούν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας συναφών επιχειρήσεων.

Επιπλέον, για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν συνολικά εβδομήντα τρεις (73) παραβάσεις σε όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Περισσότερα Άρθρα

Λήγει η προθεσμία για τα Μηχανογραφικά των Πανελλαδικών

Ένα βήμα μένει για τους περίπου 100.000 υποψήφιους για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και αυτό δεν είναι άλλο από την οριστικοποίηση των επιλογών τους στο Μηχανογραφικό Δελτίο, ώστε βάσει αυτών να καθοριστούν οι βάσεις εισαγωγής των σχολών για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21. Η προθεσμία ηλεκτρονικής οριστικοποίησης και τελικής υποβολής του μηχανογραφικού είναι η Δευτέρα […]

Αυξάνονται οι δόσεις για ΕΝΦΙΑ και φόρο εισοδήματος – Τι προβλέπει το νομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ

Στη Βουλή κατατέθηκε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών του οποίου διάταξη προβλέπει την εξόφληση του φόρου εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων σε 8 μηνιαίες δόσεις και του ΕΝΦΙΑ σε 6 μηνιαίες δόσεις. Το νομοσχέδιο που αφορά στην εταιρική διακυβέρνηση ανωνύμων εταιρειών και την κεφαλαιαγορά, προβλέπει ακόμη την έκπτωση φόρου 2% για εφάπαξ εξόφληση του φόρου εισοδήματος φυσικών […]