17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ένα άτομο που επιχείρησε να ταξιδέψει για Γερμανία, με πλαστά έγγραφα, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας

Συνελήφθη, χθες (5.11.2021) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 48χρονος αλλοδαπός, για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών του εγγράφων, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για Ντίσελντορφ Γερμανίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν Διαβατήριο Αρχών Τουρκίας και  ειδική προξενική θεώρηση (VISA) Αρχών Αυστρίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας.

Περισσότερα Άρθρα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Τοποθετήσεις Γιάννη Τρουπή στην ημερίδα για την ελιά Καλαμών, στο Επιμελητήριο Λακωνίας

«Είμαστε πολύ μικροί για να αλλάξουμε τις τάσεις του παγκόσμιου εμπορίου» Τοποθετήσεις Γιάννη Τρουπή στην ημερίδα για την ελιά Καλαμών, στο Επιμελητήριο Λακωνίας Παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπηρεσιακών παραγόντων, φορέων, επαγγελματιών  και πολιτών, το Επιμελητήριο Λακωνίας με τα Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας και Φθιώτιδας, πραγματοποίησαν, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λακωνίας,  μια […]

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Αρκαδία, Μεσσηνία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (13.9.2023) το απόγευμα, στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αργολίδας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί στη θέα των αστυνομικών απέρριψε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών.   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για […]