20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ένα άτομο που επιχείρησε να ταξιδέψει για Γερμανία με πλαστά έγγραφα, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας

 Συνελήφθη, χθες (11.9.2020) το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 23χρονος αλλοδαπός, για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του ανωτέρω, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για Ντίσελντορφ Γερμανίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε, διαβατήριο Γαλλικών Αρχών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Περισσότερα Άρθρα

Συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους Τουρκίας – Συρίας από το Π.Τ Ε.Ε.Σ. Άργους

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της Κεντρικής Διοίκησης για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας με στόχο τη στήριξη των πληγέντων της πρωτοφανούς τραγωδίας που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία, κατά τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς. Ακούραστοι Εθελοντές του Τομέα Υγείας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, συγκέντρωσαν και δεματοποίησαν τα τρόφιμα που προσφέρθηκαν […]

Τραγωδία σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Ηλεία: Πνίγηκε παιδί 2,5 ετών

Τραγωδία το μεσημέρι της Κυριακής στην Ηλεία με ένα αγόρι 2,5 ετών από τη Συρία να χάνει τη ζωή του από πνιγμό στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Μυρσίνη του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης στην Ηλεία. Σύμφωνα με το Ilialive.gr το μικρό αγόρι βρέθηκε στην παραλία μπροστά από το κέντρο. Το τραγικό περιστατικό έγινε αντιληπτό περίπου στη μια […]