19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ο Πασχάλης

Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη την Τρίτη στο σπίτι του από την Αστυνομία, ύστερα από μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του.

«Ήταν μία παλιά υπόθεση και επρόκειτο για μία παρεξήγηση. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες ακόμα και κάποια στιγμή είδε ότι έληξε η προθεσμία και διέταξε τη σύλληψή μου», σημείωσε σχετικά ο Πασχάλης στον ALPHA.

Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη, καθώς είχε δοθεί εντολή για τη σύλληψή του μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που υπέβαλε εις βάρος του ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος, ο γενετιστής της γυναίκας που ισχυριζόταν ότι το παιδί που είχε φέρει στον κόσμο ήταν δικό του, η γνωστή υπόθεση με το «στιγμιαίο λάθος».

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση του Αρείου Πάγου το παιδί της Ουρανίας Τουτουνζή αναγνωρίστηκε και επίσημα ως τέκνο του Πασχάλη Αρβανιτίδη, όταν το 2011 ο Άρειος Πάγος είχε απορρίψει το αίτημα του τραγουδιστή, με το οποίο ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Εφετείου Αθηνών που αναγνώριζε -κατόπιν εξετάσεως DNA- την πατρότητα του γιου της Ουρανίας Τουτουντζή.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, πρόκειται για απόφαση του 2013, η οποία έχει μετατραπεί σε χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ. Χθες σε ένα τυχαίο έλεγχο «χτύπησε» το σύστημα και ο τραγουδιστής πήγε στο αστυνομικό τμήμα, διευθέτησε το πρόστιμο και αφέθηκε ελεύθερος. Η περιπέτεια του κράτησε από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Περισσότερα Άρθρα

Πάτρα: Γυναίκα κατήγγειλε για βιασμό τον σύζυγό της και… συνελήφθη και η ίδια

Για βιασμό συνελήφθη 51χρονος στην Πάτρα, μετά την καταγγελία της συζύγου του. Σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας, ο άνδρας τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/3, και ενώ βρισκόταν στο σπίτι τους, την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη, παρουσία ανήλικου μέλους της οικογένειας. Μετά τη μήνυση που υποβλήθηκε, ο 51χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος […]

Εξιχνιάστηκαν είκοσι τρεις περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών σε Αργολίδα, Κορινθία και Αττική

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου και το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων, είκοσι τρεις (23) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, σε περιοχές της Αργολίδας, της Κορινθίας και της Αττικής. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρεις (3) ημεδαποί, 38χρονος, 27χρονη και 20χρονος, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων […]