18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη στην Ομόνοια και δεύτερος δραπέτης των αγροτικών φυλακών της Τίρυνθας

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία ο 24χρονος είχε αποδράσει στις 28 Αυγούστου μαζί με τρεις συγκρατούμενους του, εκ των οποίων ένας 27χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 3 Αυγούστου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του 24χρονου καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τριών ετών και εννέα μηνών για σωματικές βλάβες και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί ενδοοικογενειακής βίας.

  Ο συλληφθείς, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος του από το αγροτικών φυλακών της Τίρυνθας, οδηγήθηκε στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Τρίπολης: ΟΧΙ στις Φόλες για την εξόντωση των Αδέσποτων Ζώων

Τις τελευταίες ημέρες δυστυχώς ασυνείδητοι “συμπολίτες” σκότωσαν ή προσπάθησαν να σκοτώσουν αδέσποτα ζώα τοποθετώντας φόλες. Υπενθυμίζουμε ότι τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς (σκύλοι & γάτες) προστατεύονται από το Νόμο 4039/­2012 και σύμφωνα με τις διατάξεις του, οι δράστες κακοποίησής τους (δηλητηριάσεις κ.λ.π.), τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο. Καταδικάζουμε απερίφραστα οποιαδήποτε προσπάθεια εξόντωσης ανυπεράσπιστων […]

Κορονοϊός: Τα ασυνήθιστα συμπτώματα της νέας παραλλαγής Pirola

Παγκόσμια διασπορά φαίνεται πως έχει η νέα παραλλαγή Pirola (ΒΑ.2.86) του κορονοϊού, καθώς έχει εντοπιστεί σε περισσότερες από 20 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ενώ ορισμένα από τα συμπτώματα που προκαλεί είναι μάλλον ασυνήθιστα. Οι ειδικοί του ΕΟΔΥ σημειώνουν πως η νέα μετάλλαξη του στελέχους Όμικρον, που τέθηκε υπό παρακολούθηση (Variant Under Monitoring […]