20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη 46χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Μεσσηνία

Συνελήφθη, σήμερα (30.9.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 46χρονος ημεδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 79χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, σήμερα (30.9.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, ο 46χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 79χρονη για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, έπληξε την 79χρονη με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η 79χρονη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ το προαναφερόμενο μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Περισσότερα Άρθρα

Οι σκέψεις της Γιούλας…

Σήμερα είναι όλα έρημα και κλειστά, ακούω τα γυναικεία τακούνια, χτυπούν την καυτή άσφαλτο, από τον ήχο καταλαβαίνω ότι κατεβαίνει, είναι αλλιώτικος ο χτύπος στον κατήφορο, είμαι σίγουρη ότι είναι πέδιλα, τα πόδια λίγο κουρασμένα από τη νυχτερινή ζέστη, βαριά τα βήματα, νωχελικά, χωρίς βιασύνη, μικρές κινήσεις, κοντινός προορισμός, ίσως μέχρι τη γωνία για ένα […]

Αργολίδα: Παράταση του lock down μέχρι τις 25 Ιανουαρίου

Τον τρόπο που θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα τα καταστήματα και τα μέτρα του lockdown που θα ισχύουν, ανέλυσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής. «Όλα δείχνουν ότι ξεπεράσαμε τον σκόπελο των Γιορτών. Τα στατιστικά δείχνουν ότι δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία. Έχουμε δει και σε άλλες χώρες μία πολύ […]