19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων με το Ε.Μ.Π

Στο πλαίσιο των Επετειακών Εκδηλώσεων των 200 χρόνων η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων Μαρία Ράλλη υποδέχθηκε στο Ναύπλιο τον Αντιπρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Ευάγγελο Σαπουντζάκη.

Σύμφωνα με την κυρία Ράλλη υπάρχει σχεδιασμός σε συνεργασίας του Δήμου Ναυπλιέων με το Ε.Μ.Π. για έκθεση με πολυμέσα εντός του Βουλευτικού με τις λεπτομέρειες να ανακοινώνονται σύντομα.

Περισσότερα Άρθρα

Είχαν άγιο σε σοβαρό τροχαίο στο Ναύπλιο

Μόνο ελαφρά τραυματίες (ευτυχώς) είναι ο απολογισμός σφοδρής σύγκρουσης δυο αυτοκινήτων πριν λίγο στο Ναύπλιο. Το ατύχημα προκλήθηκε όταν Ι.Χ. παραβίασε το απαγορευτικό, βγήκε από παράδρομο και έπεσε σε άλλο αυτοκίνητο που κινούνταν στην οδό Αγίου Αδριανού με κατεύθυνση τον Άγιο Αδριανό. Ευτυχώς όπως προείπαμε οι επιβαίνοντες είχαν άγιο και δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.  

Κορονοϊός: Ποιοι και πότε θα κάνουν τρίτη δόση εμβολίου

Από την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα – Αναμνηστική δόση θα κάνουν κατά προτεραιότητα μεταμοσχευμένοι, ανοσοκατασταλμένοι, καρκινοπαθείς υπό αγωγή, όσοι αντιμετωπίζουν πρωτοπαθείς ανεπάρκειες Στο εμβολιαστικό πρόγραμμα και στις εξελίξεις που αφορούν στα εμβόλια αναφέρθηκαν στην καθιερωμένη ενημέρωσης της Δευτέρας ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους και η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής […]