17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνεχίζεται ως τις 29 Σεπτεμβρίου η συλλογή σχολικών ειδών από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους

Η συλλογή σχολικών ειδών από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους συνεχίζεται με την αγάπη του κόσμου να απλώνει την έκταση αυτών.

Ευχαριστούμε ολόψυχα τους ανθρώπους που ανταποκρίνονται και με τη δική τους αρωγή κάποια παιδιά που το έχουν ανάγκη θα έχουν χρήσιμα υλικά εφόδια για τη νέα σχολική χρονιά που βρίσκεται προ των πυλών.

Έως 29 Σεπτεμβρίου 2020 στη Λέσχη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους θα συγκεντρώνονται σχολικά είδη εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς για να δοθούν σε παιδιά που θα τα έχουν ανάγκη και θα δυσκολευτούν να τα αποκτήσουν.

Για το λόγο αυτό περιμένουμε όλους εσάς να ενισχύσετε με την αγάπη σας με τετράδια, στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ντοσιέ, χαρτοφακέλους, μπλοκ, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές κ.α.ώστε να δοθούν έγκαιρα σε παιδιά που όπως είπαμε θα τους χρειαστούν.

Καλή σχολική χρονιά για όλους με γνώσεις και δημιουργία!

Περισσότερα Άρθρα

Ανοίγουν οι μετακινήσεις από 14 Μαΐου: Πώς θα ταξιδεύουμε σε νησιά και ενδοχώρα

Με αγωνία αναμένονται την Τετάρτη οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης σχετικά με το νέο ωράριο στην εστίαση, τα SMS και τις μετακινήσεις από νομό σε νομό. Όπως όλα δείχνουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις θα επιτραπούν από τις 14 Μαΐου, μία ημέρα νωρίτερα από το αναμενόμενο. Στο πλαίσιο αυτό, όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν εκτός νομού θα χωρίζονται σε […]

Ποιοι θα δραστηριοποιηθούν στη λαϊκή αγορά του Ναυπλίου την Τετάρτη

Σε συνέχεια της ΚΥΑ 20651/3-4-2021 ( ΦΕΚ 1308/ τ.Β΄) στη λαϊκή αγορά της κοινότητας Ναυπλίου την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 θα δραστηριοποιηθούν οι κάτωθι πωλητές : ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ (ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ) ΑΡ. ΘΕΣΗΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΩΛΗΤΗ   1 ΔΙΑΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ 2 ALIKIAN TOMOR ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ 3 ΔΑΪΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ 4 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ 5 […]