17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις καθαρισμού σε περιοχές του Δήμου Ναυπλιέων

Σε στοχευμένες παρεμβάσεις καθαριότητας προχώρησαν σήμερα Πέμπτη 27 Μάϊου οι Αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Ναυπλιέων με ειδικό εξοπλισμό και μηχανήματα τόσο σε περιοχές της πόλης του Ναυπλίου και συγκεκριμένα στην περιοχή του «Ψαρομαχαλά» και στις Νέες Εργατικές Κατοικίες, όσο και στην Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου.

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν το κόψιμο χορταριών με χορτοκοπτικό μηχάνημα, συντήρηση πρασίνου, μάζεμα σκουπιδιών και ξερών κλαδιών.

Οι στοχευμένες επιχειρήσεις καθαριότητας είναι καθημερινές σε όλες τις περιοχές του Δήμου Ναυπλιέων.

Κάθε περιοχή, κάθε γειτονιά και κάθε Κοινότητα έχει διαφορετικές ανάγκες και η Δημοτική Αρχή με επιμονή, συνέπεια και προγραμματισμό συνεχίζει το έργο της προκειμένου ο Δήμος μας να είναι ακόμα πιο καθαρός και όμορφος.

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός – Λινού για Θεία Κοινωνία: Δεν υπάρχει μελέτη για μετάδοση με σάλιο

Διεύρυνση του αριθμού των τεστ για κορονοϊό, αύξηση της τηλεργασίας και επιδημιολογικές μελέτες, αλλά και επαναλαμβανόμενες σε τυχαίο δείγμα του πληθυσμού είναι το τρίπτυχο των μέτρων στο οποίο πρέπει να κινηθεί η κυβέρνηση για ανάσχεση του δεύτερου κύματος της πανδημίας από τον κορονοϊό στην Ελλάδα, επισημαίνει η Αθηνά Λινού, καθηγήτρια επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ. Η Αθηνά […]

3 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία καθιερώθηκε από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών να εορτάζεται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου δίνοντας την ευκαιρία στις κυβερνήσεις, σε Οργανισμούς και στις κοινωνίες να εστιάσουν στην ανάγκη προάσπισης των δικαιωμάτων για ισότιμη μεταχείριση των Ατόμων με Αναπηρία ώστε να αναπτύξουν τις ικανότητες τους, να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους και να […]