17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συνεχίζουν στον Παναργειακό οι Μπατάκος, Παιδάκης, Χρήστος και Βασίλης Φλεβάρης

 

Για την προσεχή Δευτέρα 22 Ιουνίου έχει προγραμματισθεί η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Παναργειακού αλλά η διοίκησης των “Λύκων” που θα αγωνίζονται την νέα περίοδο στο τοπικό πρωτάθλημα, δεν σταματάει το σχεδιασμό της ομάδας. 

Στο πλαίσιο αυτό:

  • Παρέμεινε στον πάγκο ο Δημήτρης Μπατάκος καθώς  “Ο Παναργειακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για την νέα σεζόν με τον προπονητή Δημήτρη Μπατάκο”.
  • Ανανέωσε ο αρχηγός Γιάννης Παιδάκης : “Το Δ.Σ. της ομάδας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον αρχηγό Γιάννη Παιδάκη. Ο Γιάννης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και υπήρξε θέληση και από τις δύο πλευρές για συνέχιση και την νέα ποδοσφαιρική σεζόν”.
  • Τη φανέλα της ομάδας θα συνεχίσουν να φοράνε και την νέα περίοδο ο Χρήστος Φλεβάρης και ο Βασίλης Φλεβάρης. 

Περισσότερα Άρθρα

Ο Τσιτσιπάς αποθεώνεται από τη DailyMail: Ο Έλληνας θεός, ο Άδωνις του τένις

Αύριο, Δευτέρα κάνει πρεμιέρα στο Wimbledon ο Στέφανος Τσιτσιπάς και το βρετανικό ταμπλόιντ, Daily Mail τον αποθέωσε, αλλά αυτή τη φορά όχι για τα επιτεύγματά του στα κορτ. Η εξωτερική του εμφάνιση, η ελληνική γοητεία, το ιδιαίτερο στιλ και η επιτυχία του στις γυναίκες ήταν αυτό που μονοπώλησε αυτή τη φορά των ενδιαφέρον των Βρετανών […]

Ταξιάρχης Παπαδημητρίου: Από τον Πολυνίκη Ναυπλίου και τον Διομήδη Άργους στον Ολυμπιακό

Πριν λίγο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ταξιάρχη Παπαδημητρίου. Ο νεαρός τερματοφύλακας (ημ. γέννησης, 4/6/1998) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών του συλλόγου. Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Ταξιάρχης Παπαδημητρίου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος […]