18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνεχώς δίπλα στους δημότες του ο Δήμος Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό των δημοτών του από την πρώτη στιγμή και της οικονομικής αλλά και της υγειονομικής κρίσης.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν αυτές οι Άγιες ημέρες να αποτελέσουν εξαίρεση.

Ο Δήμος μας παραδίδει από το πρωί της Τρίτης ( 22 Δεκεμβρίου 2020 ) στον χώρο του κοινωνικού παντοπωλείου παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παναγιώτη Λέντζου,  τρόφιμα μακράς διαρκείας  και άλλα πράγματα τα οποία θεωρούνται αναγκαία στην καθημερινότητά και πρέπει να υπάρχουν πάντα σε ένα σπίτι, σε  μακροχρόνια ανέργους,  Άτομα με Αναπηρία άνω του 67% και τις άπορες οικογένειες.

Η δράση αυτή του Δήμου μας θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου από τις 9.00 π.μ  έως και τη 1.00 μ.μ.

Περισσότερα Άρθρα

Μαθήματα οδηγικής συμπεριφοράς σε μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αδριανού

Ο Εθελοντικός οργανισμός My Grand Road με αντικείμενο την οδική ασφάλεια σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνση Αργολίδας πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης για την οδηγική ασφάλεια των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αδριανού στο Ναύπλιο. Στόχος η προώθηση του μηνύματος της μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων και της σωστής οδηγικής συμπεριφοράς. Οι μαθητές είχαν […]

Άγιος Ιωάννης ο Ευαγγελιστής

Άγιος Ιωάννης ο Ευαγγελιστής Ένας από τους δώδεκα αποστόλους και «ο μαθητής ον ηγάπα» ο Ιησούς. Η μνήμη του τιμάται κάθε χρόνο στις 8 Μαΐου και στις 26 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα αυτή εορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα Θεολόγος και Θεολογία. Ο Ιωάννης ήταν γιος του Ζεβεδαίου και της Σαλώμης και αδελφός του Αποστόλου Ιακώβου και […]